SMUVALI SU MANEKENKE IZ SVOJIH SPOTOVA: On ih je menjao kao čarape, a neki su se ZALJUBILI do ušiju i stali na LUDI KAMEN
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nenad Kostić

smuvali su manekenke iz svojih spotova:

SMUVALI SU MANEKENKE IZ SVOJIH SPOTOVA: On ih je menjao kao čarape, a neki su se ZALJUBILI do ušiju i stali na LUDI KAMEN

Stars -

Tokom snimanja spotova neretko se dešavalo da se pevači, ali i pevačice zaljube, a neki su i dan-danas zajedno.

Pop pevač Saša Kovačević je od početka karijere važio za zavodnika, a iako je sada u dugoj vezi, svojevremeno je priznao da je često bio sa devojkama iz svojih spotova.

„Jesam, da. Uvek smo gledali da budu lepe. Bio sam mlad i zelen“, šturo ali jasno rekao je kantautor, koji je tom prilikom ispričao i kako je jedna od tih devojaka, umesto u njegovoj, završila u sobi njegovih roditelja.

„Jednom prilikom, bili smo ta devojka i ja u mojoj sobi, otišla je do toaleta na kratko… Pošto je prvi put bila u mom stanu, pogrešila je sobu i krenula je baš kod oca i majke u krevet. Kad se keva probudila…“

Saša Kovačević
foto: Printscreen/Instagram

Kovačević je ranije bio u dugoj vezi sa Jovanom Jocić, koja se takođe pojavila u njegovom spotu za pesmu "Lapsus“, kada su i započeli vezu. I pre nje je bio u vezi sa dvema devojkama, Ivonom Laković i Jovanom Koković, koje su imale glavne uloge u njegovim spotovima.

Pevač Dado Polumenta i njegova supruga Ivona upoznali su se 2015. godine na snimanju spota za pesmu „Za tebe uvek biću tu“. Njih dvoje su se upoznali slučajno 2015. godine i ubrzo dogovorili njeno učešće u njegovom spotu za pesmu “Za tebe uvek biću tu”, a potom ju je angažovao i za drugi spot, za numeru “Ovisan sam o njoj”, ispričao je pevač svojevremeno za „Puls“.

Šako Polumenta
foto: Printscreen

„Prvi put kada sam je video, pomislio sam ’evo je Talija’. Tih dana smo tražili devojku sa prirodnom lepotom i nekom posebnom energijom koja će moći da iznese tu ulogu. Doživeo sam nešto neverovatno kada sam je ugledao, kao da se sklopila svaka kockica u trenu i postavila moj život na noge, a više od dva meseca smo pre toga tražili baš takvu osobu. Osvojila me je svojom iskrenošću, lepotom, vaspitanjem i svim onim za čim sam tragao godinama. Na prvu loptu je pomislila da joj se udvaram na taj način što sam spomenuo da treba da sarađujemo, što je mene uvredilo jer zaista sam je doživeo kao osobu koja bi bila idealna za pomenutu ulogu. Nismo se čuli posle toga sigurno mesec-dva dana. Te noći kada smo se upoznali, ja sam se već pohvalio saradnicima da sam našao Taliju i poslao sam im njen kontakt i fotografije da pogledaju. Oduševljeni saradnici su dogovorili sa Ivonom snimanje spota, a da nisam ni znao. Tako je to kada sudbina umeša prste. I kada su mi javili da će ipak ona biti u spotu, bio sam uzbuđen. Kada smo se upoznali malo bolje i posle saradnje na dva moja spota gde smo dugo razgovarali, oboje smo osetili istu želju i skapirali da smo rođeni jedno za drugo. Bez razmišljanja počeli smo da se zabavljamo i eto“, prisetio se Dado upoznavanja sa devojkom koja je postala njegova treća supruga i sa kojom danas ima dvoje dece.

Nikolija i Relja Popović zajedno su od 2014. godine, kada su se upoznali na snimanju spota za pesmu „Alkohola litar“, dok je Relja još uvek bio u sastavu grupe „Elitni odredi“.

Nikolija Jovanović, Relja Popović
foto: Damir Dervišagić

Iako su oboje veoma popularni, pre svega kod mlađe publike, o njihovom privatnom životu se ne zna mnogo. Poznato je da je pevačica na početku njihove romanse u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Kako je Nikolija jednom prilikom istakla za brak je neophodno da bude skriven od očiju javnosti, a za njihov je rekla da je medijima dosadan, kao i da joj je zbog toga drago. Dans imaju dve ćerke, Reu i Hanu, ali se nikada nisu venčali.

Bojan Vasković
foto: Printskrin/Instagram

Pevač Lexington benda Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra imaju nešto drugačiju priču. Ona se pojavila u spotu njegovog benda za pesmu „Prišla“ i mnogi su mislili da su se tada upoznali, ali su se upoznali mnogo ranije. U jubavi su već više od decenije, a Aleksandra je doktorka.

kurir.rs/nova.rs

Bonus video:

01:52

ESPRESO INTERVJU: BOKI LEXINGTON NA MAC DODELI NAGRADA: Evo ko ga je obukao u šljokice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja