DOBRO GA DRMA KRIZA: Mitar Mirić izvadio kaiš nasred aerodoma pa ga navlačio pred svima, putnici u NEVERICI
Foto: Petar Aleksić

DOBRO GA DRMA KRIZA: Mitar Mirić izvadio kaiš nasred aerodoma pa ga navlačio pred svima, putnici u NEVERICI

Stars -

Folker Mitar Mitar ne prestaje da šokira svojim ponašanjem. Nedavno u jednoj emisiji nije znao da odgovori na pitanje koliko azbuka ima slova, a sada je kaiš na pantalonama nameštao nasred aerdroma, dok su ga ljudi unezvereno gledali.

Mitar Mirić je, naime, bez blama izvadio kaiš, koji je držao u torbi očigledno dok je prošao kontrole, a onda je podigao pantalone i tako ga nameštao neko vreme, ne obraćajući pažnju na putnike koji tu prolaze.

Mitar Mirić
foto: Petar Aleksić

U jednom momentu naišao je njegov kolega Miroslav Ilić, pa je on odmah poželeo da fotografijom ovekoveči ovaj momenat.

Inače, voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je žestoko oplela po pevaču Mitra Mirića zbog spota koji je snimio sa duplo mlađom devojkom.

Sve je počelo njegovom objavom najnovijeg spota, u kojem devojka pleše oko njega u tangama, a on joj, u pesmi, obećava "kule i gradove".

- Je l' vas nije sramota??? Objasnio je kako matorac od 66 godina obećava klinki kule i gradove da bi bila sa njim - i ova mučenica... Zgrožena sam - napisala je ona i dodala: - Muka mi je.

Mitar Mirić, Dušica Jakovljević
foto: Petar Aleksić, Ana Paunković

Ubrzo se oglasio i Mitar Mirić i odgovorio voditeljki.

"Moguće je da je ljubomorna na prelepu Brazilku koja se pojavljuje u spotu. Možda joj je krivo što ona nije tu. Meni je najbitnije da je pesma postala hit. Možda je nekome preterano, ali ovo je samo spot i to je normalno. Pokazao sam se kao odličan glumac i najbitnije, reditelj i ja smo prezadovoljni", rekao je Mitar.

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:42

ŠOK! KURIR SPOJIO NESPOJIVO: Mitar Mirić zapevao svoj hit, a Luk Blek zaigrao OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track