"ONA JE GUČI MAMA, PARE SVE NAPRAVI SAMA" Jovana Jeremić snimila pesmu, procurio deo teksta, a evo ko joj pomaže u svemu
Foto: Printscreen

PARE SVE NAPRAVI SAMA

"ONA JE GUČI MAMA, PARE SVE NAPRAVI SAMA" Jovana Jeremić snimila pesmu, procurio deo teksta, a evo ko joj pomaže u svemu

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić izbacuje svoj prvi muzički singl, a pesma će nositi naziv "Roleks". Pesmu je dobila na poklon, kao i sat iste marke.

Kako se navodi, pre nekoliko godina Jovana je pomogla jednom uticajnom čoveku iz šoubiznisa, a na to je potpuno zaboravila. Ovih dana je pričala o muzičkoj karijeri i najavljivala kako bi mogla da snimi pesmu, a ovaj čovek joj se javio i poslao veliki hit. U pitanju je osoba koja sarađuje sa vodećim imenima trep scene.

Jovana Jeremić
foto: Printskrin/Instagram

- Jovani se jako dopala pesma i odmah je prepoznala hit, rešena je bila da to uradi odmah. Odlično se snašla u studiju, jako je talentovana i sve je vrlo brzo snimila. Ovih dana priprema i odličan spot koji će pratiti pesmu, i sve to će izbaciti već za nekoliko dana, ako sve bude kako je planirala - govori izvor.

Jovana je potvrdila ova saznanja, ali nije želela da otkriva više detalja, jer želi da sve bude iznenađenje. Na svom Instagram profilu je prošle nedelje napisala da se sprema da napravi potop i da sve pevačice koje su planirale da nešto izbace u junu treba da pomere svoje projekte, jer će ostati u seni njenog muzičkog projekta. Sve je gotovo osim spota, a prijateljima je rekla da je spremna da sahrani estradu.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- Jovana ovo radi iz ljubavi, nikada joj novac nije bio ideja voditelja, zbog toga će sigurno i uspeti, jer ne juri za parama. Ona je spremila singl koji će da raspameti sve, ali ona uopšte ne planira da joj to bude nova profesija, već isključio da se dobro zabavi - prenosi "Skandal".

- Ona je Guči mama, pare sve napravi sama - glase stihovi njenog prvenca.

kurir.rs/skandal

Bonus video:

00:42

Jovana Jeremić umalo pokazala međunožje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track