"FUDBALERI UPOZNAJU PARTNERKE SA SAIGRAČIMA, PA IH DELE KAO LOPTU" Sočni trač u programu uživo: Jedna pevačica radi SVE za nastup
Foto: Kurir Televizija, Shutterstock

kurir tv

"FUDBALERI UPOZNAJU PARTNERKE SA SAIGRAČIMA, PA IH DELE KAO LOPTU" Sočni trač u programu uživo: Jedna pevačica radi SVE za nastup

Stars -

Nova rubrika emisije "Puls Srbije" nazvana "Nezaštićeni svedok" predstavlja uzbudljivu inovaciju koja donosi gledaocima intrigantne priče i do sada neispričane tajne.

Ova rubrika je namenjena otkrivanju mračnih i skrivenih detalja iza najvećih skandala koji nisu mogli biti objavljeni javnosti do sada.

Voditelji ove rubrike su talentovani Ivan Gajić i iskusna novinarka Ljiljana Stanišić, koji će voditi gledaoce kroz priče koje će istraživati. Njihovo iskustvo i stručnost garantuju profesionalnost i pravičnost u pristupu ovim temama.

Ljiljana Stanišić
foto: Kurir televizija

Dok je popularna rubrika portala "Kurir" pod nazivom "Abronoša" već poznata široj javnosti po otkrivanju intrigantnih detalja iz života poznatih ličnosti, rubrika "Nezaštićeni svedok" pruža priliku da se dublje zaroni u ove priče. Gledaoci će biti u mogućnosti da saznaju više o pozadinama tih priča i otkriju do sada nepoznate činjenice.

Ova nova rubrika će zadovoljiti radoznalost publike i pružiti uvid u svet skandala i tajni, uz odgovoran novinarski pristup. Gledaoci će imati priliku da se informišu i razmišljaju o temama koje su od velikog interesa za širu javnost.

Prvo se nadovezala na staru priču, koja se tiče prevare. Naime, muškarac je varao svoju ženu, a najsočniji deo priče je upravo taj što ga je žena upoznala s ljubavnicom. Stanišić je napravila paralelu, te otkrila kojoj branši ljudi je takva pojava normalna:

01:46

FUDBALERI UPOZNAJU PARTNERKE S SAIGRAČIMA, PA JE DELE KAO LOPTU! Sočni trač koji budi intrigu: Jedna pevačica radi SVE za nastup

- Takve priče najviše postoje kod naših sportista, odnosno fudbalera. Dakle oni svoje partnerke upoznaju sa saigračima i onda se tu dogodi razmena lopte. U stvarnom životu, ne samo na terenu, i onda na terenu nastane haos.

Potom su spomenuli Abronošu koja govori da je Bibica uhvatila muža Mrkija u krevetu sa njihovom prijateljicom Liki, a Stanišić je već zagolicala maštu publike sa sledećim tračem koji se tiče jedne pevačice:

- Tebe samo te švaleracije zanimaju, ima tu mnogo toga, videćeš sutra. Ima u Abronoši mnogo interesantnih tema mimo švaleracija. Sutra ćeš pročitati veoma zanimljivu priču. U pitanju je jedna muzička zvezda koja već sada na sve načine pokušava da sebi obezbedi mesto na dočeku Nove godine 2023. Da ne pričam šta sve pokušava i čime se sve služi. Ona jeste velika zvezda, ali nije dorasla za ovako nešto, ali ona želi to. Mi smo saznali neke detalje i to ćemo da predstavimo u Abronoši. Ako bude dogovorila biće vam jasno.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track