PEVAČICINA ĆERKA UPECALA ŠEIKA I SELI SE U KATAR: Ove dame s Balkana su se udale za BOGATE ARAPE, a jedna je čak 23. žena po redu
Foto: Instagram/anika_bozic, Instagram/hulijasinanovic, Instagram/jelenabindrai, Shutterstock, Ilustracija

PEVAČICINA ĆERKA UPECALA ŠEIKA I SELI SE U KATAR: Ove dame s Balkana su se udale za BOGATE ARAPE, a jedna je čak 23. žena po redu

Stars -

Poslednjih dana na estradi su sve glasnija šuškanja da se Hulija Sinanović, ćerka pevačice Elme Sinanović, udaje, i to ni manje ni više nego za bogatog šeika u Kataru.

Elma Sinanović
foto: Printskrin/Instagram

Pevačicina ćerka nije jedina sa ovih prostora koja se udala i otišla da živi na daleki istok i uživa u svili i kadifi.

Bivša misica Jelena bin Drai živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde se udala za šeika Saida bin Draija, pa je tako stekla titulu jedne od najbogatijih Srpkinja.

Sada živi u luksuzu i glamuru, dok njen raniji život nije bio ni približno takav. Rođena je u mestu Žabalj, nadomak Novog Sada. Svoju popularnost je stekla 1998. kad je proglašena za mis Jugoslavije, mis fotogeničnosti i mis interneta. Uspela je da osvoji čak tri titule od mogućih pet, na jednom izboru lepote. Jelena ne krije da je njena porodica bila jako siromašna, te da joj je pratnja i podrška bio samo otac, jer nisu imali dovoljno novca da obezbede karte majki i bratu.

Jelena bin Drai
foto: Printscreen/Instagram

Kruna njene ljubavi i bogatog šeika su njihova deca. Par ima ćerku Asiju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida. Jelena je otkrila i da se u njihovoj kući podjednako poštuju svi verski praznici, kako njegovi, tako i njeni.

- Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, deca se kucaju jajima. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde - ispričala je ona jednom prilikom. Njihovo venčanje imalo je posebnu simboliku. Naime, sve je bilo u znako broja 4.

- Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece - istakla je tada Jelena.

jelena bin drai, Jelena bin Drai
foto: Printscreen/Instagram

Anika Božić već godinama je u braku sa arapskim biznismenom Jusufom Al Sarajem. Ona se bavi modom, ima svoj blog, a piše i kolumnu za jedan modni magazin. Arapski biznismen Jusufa Al Saraja, sa kojim je u braku, nema nikakvu titulu, a mnogi ga zbog toga što je veoma imućan nazivaju "arapskim princem" zbog čega je Anika dobila nadimak "arapska princeza".

Božićeva je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla u Beogradu. Za nekoliko dana koliko je boravila u Beogradu, odmor je iskoristila za šetnje pored reke, kao i za obilaske prestoničkih restorana, a svojim izgledom je privlačila pažnju gde god se pojavila.

Bosanska pevačica Alma Tucaković stavila je tačku na svoje pevanje, a sve zbog toga što je pronašla supruga. Alma je, kako je otkrila jednom prilikomn za bosanske medije, svom suprugu 23 žena, ali da ima potpunu slobodu.

udala se za šeika
foto: Printscreen

"Ja sam mu 23 žena. Ko da on zna gde je koja od nas (smeh). Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno", rekla je Alma, a zatim je dodala: "Ne kažem da se za godinu-dve neću vratiti mikrofonu, ali sve dok budem mogla ovako uživati ništa od toga", poručila je ona.

kurir.rs

Bonus video:

00:00

JELENA BIN DRAI U DUBAIJU LUDUJE UZ SRPSKE HITOVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track