"SVI SMO PLAKALI UZ DŽEJEVE PESME!" Mina Kostić o atmosferi sa svadbe Marije Ramadanovske: Očekivala sam više kolega (VIDEO)
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

kurir tv

"SVI SMO PLAKALI UZ DŽEJEVE PESME!" Mina Kostić o atmosferi sa svadbe Marije Ramadanovske: Očekivala sam više kolega (VIDEO)

Stars -

Mina Kostić je jedinstvena pevačica koja je osvojila srca publike svojim neodoljivim šarmom, talentom i energičnim nastupima.

Njeno ime postalo je sinonim za vrhunsku muziku i zabavu, a njen neosporni talenat je učinio da se izdvoji među mnogim umetnicima na muzičkoj sceni.

Svakako, jedna od najznačanijih pesama u njenoj karijeri je "Slavija" koju je otpevala sa legendom narodne muzike Džejom Ramadanovskim.

Mina Kostić, Džej Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić, Kurir TV

Ćerka poznatog izvođača narodne muzike je napravila svadbu proteklog vikenda, a Kostić je bila jedna od zvanica.

Pevačica je gostovala u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, kada je otkrila kakva je atmosfera bila na svadbi naslednice pokojnog Džeja.

- Bilo je prelepo, ali i tužno bez Džeja. Očekivala sam više kolega na slavlju. Bilo je svega nekoliko nas kolega, ne znam razlog za to, ali da je Džej tu bilo bi drugačije sigurno. Tri puta smo pevali pesmu "Sunce ljubavi", Acko je otpevao nekoliko pesama od Džeja, svi smo plakali - rekla je pevačica, pa dodala:

00:43

SVI SMO PLAKALI UZ DŽEJEVE PESME! Mina Kostić o atmosferi sa svadbe Marije Ramadanovske: Očekivala sam više kolega

- Šta da kažem sem toga da joj želim svu sreću u daljem životu, nadam se da će uskoro i beba. Eto, ona je snimila i novu pesmu, jako je lepa i interesantna. Želim joj puno sreće u njenim prvim koracima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja