NE VERUJTE BAŠ SVE POZNATIMA: Devito, Ana, Kija, Teodora izmišljaju da bi bili u centru pažnje, evo o čemu su sve lagali
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Ana Paunković

obmane na estradi

NE VERUJTE BAŠ SVE POZNATIMA: Devito, Ana, Kija, Teodora izmišljaju da bi bili u centru pažnje, evo o čemu su sve lagali

Stars -

Laž trepera Davida Ljubenovića Devita o navodnom duetu s pevačicom Nati Natašom je izašla na videlo, ali to nije jedini primer obmane na estradi. Poznati su i ranije često pribegavali neistinama da bi privukli pažnju i sebi napravili publicitet.

Devito, David Ljubenović
foto: ATA images

Setimo se Ane Nikolić kada je pre nekoliko godina digla celu državu na noge, zbog čega smo je stavili na ovu listu kao jednu od najistaknutijih zbog svojih prepoznatljivih laži. Pre nekoliko godina objavila je da će usvojiti muško dete poreklom iz Japana, kao i da joj ne bi bio problem da se s njim fotografiše za naslovnice. Ipak, ubrzo se otkrilo da je dečak "iznajmljen" za potrebe slikanja.

Ana Nikolić, Ana Nikolic
foto: Damir Dervišagić

Zatim, poznata je i lažna afera Kije Kockar i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. U trenutku kada su gotovo svi mediji pisali o njenim debaklu poput naslova "Kija doživela fijasko na nastupu u Igalu: Ulaz besplatan, a gde je publika?", pevačica se razbesnela i rešila da neuspeh sakrije, kako drugačije nego izmišljenom pričom.

Kija Kockar
foto: Kurir televizija

S obzirom na to da samo dve medijske kuće tada nisu pisali o njenom debaklu u Igalu, baš oni su dobili ekskluzivne slike na kojima su Kija i gradonačelnik Banjaluke u prisnim odnosima tokom vožnje na skuteru crnogorskim primorjem. I laicima je bilo sasvim jasno da iza ovoga stoji upravo Kockareva, a posebno ako se uzme u obzir da je istog dana dala izjavu u kojoj tvrdi da nema ništa sa Stanivukovićem i da su drugari, dok je njena majka Nadica Zeljković poručila da joj se potencijalni zet dopada!

Isto ovo Kija je uradila i u maju te godine kad je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom. Tvrdila je da su njih dvoje u vezi, a onda je nakon nekoliko dana izjavila da ju je ostavio zbog toga što je obelodanila njihov poljubac. Istina je da je on zapravo ostavio Kiju mnogo pre toga, i to da bi se vratio Dušici Jakovljević, s kojom je ranije bio u vezi. Onda je Kockareva iz revolta, da bi se osvetila bivšem, objavila njihovu sliku i tako napravila opštu pometnju.

derbi, košarkaški derbi, Teodora Džehverović
foto: Stefan Stojanović MONDO

Raskid Teodore Džehverović i košarkaša Nina Čelebića početkom ove godine izazvao je burne reakcije publike. Ubrzo posle toga pojavila su se nagađanja da je ona u emotivnoj vezi s sportistom Lukom Vildozom. To je "podgrejano" njenim pojavljivanjem na večitom derbiju u Pioniru. Izvor je naveo da Vildoza ne želi da bude dovođen u vezu s pevačicama i rijaliti učesnicima, a ispostavilo se da je Teodora izmislila svoju ljubav sa Lukom da bi bila u centru pažnje i tako stekla medijski publicitet.

Kurir.rs/Sara Panić

Bonus video:

00:51

Sceniranje 30.04.2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track