"DALI SMO JOJ PARA UNAPRED DA JE MOGLA STAN DA KUPI" Branka Sovrlić progovorila o tajnama iz prošlosti!
Foto: Kurir

"DALI SMO JOJ PARA UNAPRED DA JE MOGLA STAN DA KUPI" Branka Sovrlić progovorila o tajnama iz prošlosti!

Stars -

Branka Sovrlić decenijama je u braku sa nekada uspešnim menadžerom Sadikom Pašićem Pajom koji je organizovao Vesni Zmijanac koncertnu turneju nakon što je snimila prvu ploču. Branka je sada obelodanila da je Vesni njen suprug odmah dao novac za koji je tada mogao stan u Beogradu da se kupi.

Zvezda devedestih priča da je njena koleginica tada imala hitove, ali da nije bila sigurna u sebe.

Brankin muž, Sadik Pašić Paja je bio uspešan menadžer i ko god da je sarađivao sa njim, nije se pokajao.

- Veoma je inteligentan, uvek je radio nekoliko poslova, nije želeo da prima samo jednu platu. On je jedini menadžer koji nikada nije imao nijedan fijasko. Kad je organizovao turneje, uvek je sve bilo puno. Bilo je i navalentnih pevača koji su ga uporno zvali da im pomogne da naprave solističke koncerte - priča Sovrlićeva i dodaje da je i njenoj koleginici pomagao na početku karijere:

Vesna Zmijanac
foto: Printscreen

- Sarađivao je i sa Vesnom Zmijanac. Kad je snimila prvu ploču, nazvala je Paju da presluša pesme. Zajedno smo otišli kod nje na Banovo brdo. Čuo je njene numere i rekao da odmah može da joj organizuje koncertnu turneju. Vesnin tadašnji muž je bio sumnjičav i predložio je da bude gošća na turneji Halida Bešlića, pa tek sledeće godine da ide sama.

Ipak, Vesna je pristala i nije se pokajala.

- Međutim, Paja je uspeo da je ubedi! Ponudio joj je veliku cifru za koncerte. Dao joj je toliko para unapred, da je za taj novac mogla da kupi stan. Gosti smo joj bili Slavko Banjac i ja, a gde god da smo pevali, bilo je krcato - zaključuje Branka.

kurir.rs/informer

Bonus video:

03:22

NE MOŽETE PREKO NOĆI DA POSTANETE PEVAČ! Branka Sovrlić udarila na sve pevače u pokušaju: TO JE BOŽIJI DAR I VEĆ JE SVE ZACRTANO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track