PORODILA SE LEA DAVOGIĆ: Srpska influenserka objavile prve fotografije sa ćerkicom, a evo kakvo DIVNO ime joj je dala
Foto: Prinskrin Instagram

stigla prinova

PORODILA SE LEA DAVOGIĆ: Srpska influenserka objavile prve fotografije sa ćerkicom, a evo kakvo DIVNO ime joj je dala

Stars -

Influenserka i DJ umetnica Lea Davogić, poznatija kao Bler Lea, porodila se 19. maja u privatnoj klinici i na svet donela devojčicu. Svoje iskustvo i prve fotografije je podelila na Instagram profilu.

- Dobro jutro od mene i Nore! Ipak je bila nestrpljiva na mamu i rešila da nas iznenadi nedelju dana pre termina. Ili je samo htela da bude bik umesto blizanac - napisala je ispod prve objave s prinovom.

Izbor bolnice je za nju bio jednostavan. Odlučila se za BioCell Hospital, koja joj je pružila neophodne preglede, negu i brigu o detetu. Zahvalila im se posebnom objavom na Instagramu, u kojoj je poručila da "svakoj ženi želi ovakav tretman".

- Em je sam porođaj prošao lagano, em su Noru gledali ko da je njihova, em su mene tetošili, obilazili, naučili da podignem Noru, presvučem, okupam i, najvažnije, naučim da dojim. Svakako je dug put učenja pred nama, ali ja izlazim bez panike da sami dođemo kući sa Norom. Mislim da je najveći kompliment to što sam se jutros na otpustu šalila i izmišljala razloge zašto moram da ostanem još! Danas su počeli i hormoni da rade pa sam možda malo emotivnija, ali ova zahvalnica je stvarno od srca - istakla je.

Otac, muzičar Vladimir Pavlović iz grupe "Divolly and Markward", dočekao ih je s osmehom na licu.

"Neka je živo i zdravo", "Medeno malo", "Čestitke" i "Dobrošla Norice" samo su neki od komentara njihovih prijatelja i kolega.

kurir.rs

Bonus video:

00:36

Saša Popović u emisiji Sceniranje otkrio kako je protekao prvi susret sa Lepom Brenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track