EVO ZAŠTO JE 6 GODINA MLAĐI JEVREM OTKINUO NA DANIJELU Dimitrovska grmi u uskoj haljini, a DEKOLTE u prvom planu! NEMA JOJ RAVNE
Foto: Ana Paunković, Printscreen Instagram

EVO ZAŠTO JE 6 GODINA MLAĐI JEVREM OTKINUO NA DANIJELU Dimitrovska grmi u uskoj haljini, a DEKOLTE u prvom planu! NEMA JOJ RAVNE

Stars -

Danijela Dimitrovska izgleda kao srećna i zaljubljena žena, a da joj ruže u ljubavi cvetaju svedoči saznanje da je u vezi sa šest godina mlađim bivšim fudbalerom Jevremom Kosnićem.

Danijela se pojavila na jednom gradskom dešavanju gde je obukla haljinu srpske kreatorke i raspametila sve prisutne. Bela toaleta sa prorezima na grudima i dužinom cele haljine otkriva njeno zanosno telo.

Njeni pratioci su joj poručili da ovako izgleda prava, prirodna lepotica te da nije čudo što je mlađani Jevrem otkinuo za njom.

- Jevrem je dobar i miran momak. Njega javni život ne zanima preterano. Izuzetno je vezan za svoju porodicu. Njegova sestra je zajedno s nekim zajedničkim prijateljima i bila ta koja je kumovala njegovom upoznavanju s Dimitrovskom. Porodica mu živi na Senjaku i baš su imućni. Otac mu je poznati biznismen, gradi zgrade, a i on se posvetio biznisu po uzoru na oca. Dugo je bio u vezi s jednom devojkom, a raskinuli su pre njegovog upoznavanja s Danijelom. Dimitrovska je tada još uvek bila uzrujana i potresena zbog razvoda sa Ognjenom, pa su imali dosta zajedničkih tema. Upravo zahvaljujući razgovorima s njim, Danijela je sve brzo prebrodila i nastavila dalje posle teškog perioda - ispričao je naš izvor ranije.

kurir.rs

Bonus video:

00:45

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track