PREVARIO JU JE, DOBIO SINA SA DRUGOM, A I DALJE SU ZAJEDNO: Ovo su najduži brakovi na estradi, evo koliko su dugo opstali!
Foto: Kurir

najduži brakovi na estradi

PREVARIO JU JE, DOBIO SINA SA DRUGOM, A I DALJE SU ZAJEDNO: Ovo su najduži brakovi na estradi, evo koliko su dugo opstali!

Stars -

Nije tajna da se savremeni brakovi poznatih brzo završavaju, a ali ima i onih na estradi koji su u paru opstali i po nekoliko decenija.

Izdvajamo nekoliko primera dugih i uspešnih brakova javnih ličnosti.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš su u braku 38 godina. Pevačica je pre njega bila udavana čak četiri puta, a on dvaput. Imaju jedno zajedničko dete, ćerku Zlatu.

Zorica Brunclik
foto: Printscreen

Zatim, Miroslav i Gordana Ilić. Zajedno su od detinjstva, a u braku čak 51 godinu. Imaju ćerku Mariju i sina Marko kojima se diče. Međutim, narodnjak se našao na meti osuda zbog navodne afere s Mirjanom Antonović. Dokazalo se da ima vanbračnog sina, Devina Antonovića. Uprkos tome, Gordana nije pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Miroslav Ilić, snimanje spota
foto: Ana Paunković

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović su primer uspešne borbe za brak. Svoj odnos održavaju već 32 godine, iz kog su se izrodila dva sina. Pevačica je govorila o bračnoj krizi, ističući da je neizbežno da ponekad dođe do sukoba mišljenja.

Lepa Brena, Slobodan Boba Živojinović, rešenje, inspekcija, građevinska inspekcija, potvrda, obustava radova
foto: Damir Dervišagić, Kurir

Za kraj, Dragana Mirković je vlasnica jednog od najskladnijih brakova na estradi. Udala se za biznismena Tonija Bjelića pre 24 godine, a ističe da na početku zajednice nije bilo lako. Ljubav je uspela i opstala, a ona navodi da je zbog njega otišla iz Srbije.

Dragana Mirković
foto: PRIVATNA ARHIVA

Kurir.rs / Sara Panić

Bonus video:

00:51

Sceniranje 30.04.2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja