OVO JE TRUDNA SESTRA SLOBINE ŽENE KOJA JE PRISUSTVOVALA BRUTALNOM SUKOBU! Maja je zvala policiju i odvela je u bolnicu!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

OVO JE TRUDNA SESTRA SLOBINE ŽENE KOJA JE PRISUSTVOVALA BRUTALNOM SUKOBU! Maja je zvala policiju i odvela je u bolnicu!

Stars -

Jelena Radanović doživela je nasilje sinoć ispred svoje kuće u Višnjičkoj banji kada ju je, kako je navela, napao bivši suprug dok je sa njom bila i njena trudna sestra. Maja Đuričanin, Jelenina sestra, pozvala je policiju nakon što je Slobina supruga doživela nasilje.

Jelena Radanović
foto: Damir Dervišagić

Jelena je potvrdila da je s njom bila i Maja koja je u drugom stanju, dok se i sama Slobina supruga porodila pre samo tri meseca:

- Policiju je zvala moja sestra koja je u drugom stanju! Međutim, kako policija nije dolazila neko vreme, pokušale smo da krenemo u Urgentni centar. Nakon što nam je moj bivši muž preprečio put kolima kako ne bismo mogle da vozimo, krenule smo peške u obližnji dom zdravlja. U međuvremenu nam je javljeno da je došla policija, pa smo se vratile. Policajac nam je rekao da je moj bivši muž bio u međuvremenu u policijskoj stanici i dao izjavu. Nakon toga ja sam dala izjavu i krenula u Urgentni centar. Policija mora da ima zabeležen poziv moje sestre. Ko će me zaštititi od ovakve vrste manipulacije? - zapitala se Jelena.

Jelena Radanović
foto: Nemanja Nikolić

A ovako izgleda Jelenina rođena sestra Maja koja je u tim trenucima bila s njom.

Jelena Radanović
foto: Printskrin/Instagram

Slobina supruga sinoć je potvrdila da ju je napao bivši suprug s kojim ima dvoje dece, kao i da joj je naneo povrede koje je sanirala u Urgentnom centru.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:12

Jelena Radanović novom objavom bacila sve u rebus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track