BATA SPASOJEVIĆ POSLAO JAKE PORUKE: Ljubav, vera, nada i neprolaznost
Foto: Zorana Jevtić

Prvi put na pisti ćerke Saše Matića i Gorana OK band

BATA SPASOJEVIĆ POSLAO JAKE PORUKE: Ljubav, vera, nada i neprolaznost

Stars -

Poznati srpski dizajner Bata Spasojević sinoć je u specifičnom ambijentu, Palati umetnosti "Madlena" u Beogradu ljubiteljima mode prikazao najnoviju kolekciju za proleće/leto tekuće godine. Ovacije i neskriveno zadovoljstvo brojne publike još jednom su pokazale da je Bata ostao dosledan sebi, neprikosnoven i jedinstven kada je diktiranje modnih trendova u pitanju, a da će se kolekcija "Infinity" itekako nositi na ulicama širom Evrope dugi niz godina.

Zadovoljan spektaklom koji je priredio otkrio je i da je naziv kolekcije njegova poruka svima nama i podsećanje da koliko god bilo teško, neke stvari u životu su nedodirljive, ali beskonačno vredne.

Bata Spasojević, revija
foto: Zorana Jevtić

- Beskonačnost života, malih stvari ali i onoga što smo sami je nešto čemu treba da težimo, čak i u ova teška vremena koja su nedavno celu zemlju zavila u crno. Upravo u tim danima odlučio sam da naziv nove kolekcije bude Infinity, kao nešto neograničeno, nešto što sami stvaramo onako kako želimo da traje. Beskonačnost nema početak ni kraj, ne može se do kraja shvatiti i to je ono u čemu sam ja pronašao vezu između onoga što nas pokreče, čini srećnim, a svoj doprinos želeo sam da dam kroz umetnost koju stvaram. Modeli koje je publika imala priliku da vidi večeras jesu moderni i šik, ali nisu slepo praćenje trenutnih trendova, trudim se da moji modeli budu nosivi godinama, kako po kvalitetu, tako i po dizajnu. Neporlaznost je upravo ovo kroz šta sam se potrudio da ljubiteljima mode i ove večeri ponudim različitost kao mogućnost izbora - rekao je Bata Spasojević.

Bata Spasojević, revija
foto: Zorana Jevtić

Neskrivajuci oduševljenje reakcijama brojnih gostiju iz svih sfera života, naglasio je da je ostao veran odabranim kvalitetnim materijalima, u kombinaciji sa prepoznatljivim urbanim detaljima, uklopljenim čak i u elegantne komade. Na prvi pogled, spojio je nespojivo i još jednom pokazao da je INDIVIDUAL-an i uvek prepoznatljiv. Ostao je dosledan crnoj boji, ali začinjenoj komadima i detaljima u pink, ciklama i tirkiznoj boji. Sako kao omiljeni modni detalj i ove večeri dominirao je pistom, a ništa manju pažnju od modela koje je prikazao privukle su i parole koje su modeli poneli u samoj završnici modnog spektakla. Noseći u rukama transparente sa rečima "Individual" " nada" , "izaberi mir" , "ljubav" ispisane na engleskom jeziku, jasno su u Batino ime poslali poruku celoj naciji.

Bata Spasojević, revija
foto: Zorana Jevtić

Na veliko oduševljenje prepune sale Palate umetnosti "Madlena", na pisti su se prvi put kao modeli oprobale prelepe ćerke popularnih pevača Saše Matića i Gorana Ok band.

Bata Spasojević, revija
foto: Zorana Jevtić

Crvenim tepihom, sinoć su prošetali pevači Mira Škorić, Kaya Ostojić, Milica Jokić, Ana Nikolić, Stefan Zdravković ,,Princ od Vranje", Sergej Pajić, Saška Janx, Nenad Blizanac, Goran iz OK benda, Bojan iz Lexington benda, Ivana Boom Nikolić, Nemanja Antonić iz grupe Klon, voditeljka Dea Djurdjević, Dušica Jakovljević, Tanja Radjenović, Filip Maksimović, Ivan Gajić, Tijana Milutinović, glumica Ivana Dudić, Dragana Bekvalac, dr Vasilije Vujović, dr Ioanna, Ivana Korab, Stevan Radivojević, bivši košarkaš Partizana Aleksandar Rašić, Vesna da Vinča i mnogi drugi.

Bata Spasojević, revija
foto: Zorana Jevtić

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track