Najnovije vesti

OSMAN KARIĆ POTPUNO SLOMLJEN! Stefanov otac priznao šta mu najteže pada i otkrio kako će se odvijati slučaj sa Natašom Šavijom!
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Kurir

uništen

OSMAN KARIĆ POTPUNO SLOMLJEN! Stefanov otac priznao šta mu najteže pada i otkrio kako će se odvijati slučaj sa Natašom Šavijom!

Stars

Stefan Karić je u pritvoru već neko vreme jer je osumnjičen za nasilje nad Natašom Šavijom, a njegov otac Osman Karić teško podnosi celokupnu situaciju.

Osman Karić
foto: Kurir Televizija

- Da budem iskren, nisam se nadao da ću ovo sa Stefanom ovako teško podneti. Stalno razmišljam o njemu, često nešto radim da skrenem misli, ali mi to ne polazi za rukom. Bio sam u poseti i svaki put mislim da će mi biti lakše kada ga vidim, a u stvari sve mi je teže kad poseti istekne vreme i dođe do rastanka - iskren je Osman, koji dodaje:

Osman Karić, Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Nenad Kostić, Kurir Televizija, Privatna Arhiva

- Stefan je dobro, nije psihički pao i to mi daje snagu i volju da preživim sve ovo što se dešava i njemu, a i svima nama u porodici. Za par dana bi trebalo da se pojavi i oštećena i da da svoju izjavu pred sudom, pa će sud odlučiti o daljem toku suđenja - zaključio je Karić.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:18

Karić Osman došao sinu Stefanu u zatvor

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja