MUKE! Ani Nikolić se otvorile rane na licu! Evo zbog čega pevačica KRIJE LEPOTU
Foto: Zorana Jevtić

Pokušava da prođe neopaženo

MUKE! Ani Nikolić se otvorile rane na licu! Evo zbog čega pevačica KRIJE LEPOTU

Stars -

Ana Nikolić ne prestaje da šokira svojim pojavljivanjem u javnosti.

Popularna pevačica je u sredu veče bila na modnoj reviji Bate Spasojevića, gde je napravila pravu pometnju zbog fizičkog izgleda. Na događaj je kasnila kako bi izbegla predstavnike medija i prošla neopaženo. Bila je skockana od glave do pete, a pokušala je da lice sakrije mrežicom, ali joj to nije pošlo za rukom.

Ana Nikolić
foto: Zorana Jevtić

Paparaco Kurira uslikao je promene na njenoj koži koje je doskoro skrivala cirkonima koje je lepila po bradi i čelu. Sada je jasno i zbog čega se nedavno u emisiji pojavila s različitim šljokicama, o čemu smo takođe pisali. Upravo na tom delu lica ovoga puta su se jasno videle otvorene rane i to čak na tri mesta. Iako je koža bila prekrivena puderom, ožiljci su još više došli do izražaja jer joj se koža u tom delu oljuštila.

Ana Nikolić
foto: Zorana Jevtić

Nikolićeva je bila odlično raspoložena i trudila se da zasija u punom sjaju, ali oni koji su primetili da ima promene na licu su bili zabrinuti. - Ana fenomenalno izgleda, baš je zabavna, vesela i raspoložena, ali ne znam šta joj se dešava s licem. Botoks nije sigurno, možda neka alergija - komentarisali su prisutni.

Ana Nikolić
foto: Zorana Jevtić

Kako su tviteraši nemilosrdni i bez pardona, nedavno su je zbog lica razapeli na toj društvenoj mreži. - Nikada ovakva nije bila. Šta joj se desilo s licem, ovo nije više devojka od čokolade - samo su neki od komentara na njen račun. Međutim, Ana se ne obazire na loše komentare, šali se na svoj račun do te mere da je poručila da odustaje od pevanja iako je zakazala veliki solistički koncert u Beogradskoj areni.

Ana Nikolić
foto: Printscreen Amidži šou

- Bata me svake godine zove na reviju, a sad sam prvi put došla. Meni ne treba stilista, ja sam sama svoj stilista! Ja sam Tarina sluškinja i dadilja, kao i pevačica. Eto, od nečeg ću da dignem ruke. Na primer, od pevanja. Više ne želim da budem pevačica - poručila je ona okupljenim medijima. Nakon što je dala izjave, ona se družila s kolegama i srdačno pozdravila s domaćinom.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

Skandal za skandalom Prošle nedelje ispalila Lukasa

Nikolićeva je trebalo da bude specijalni gost na koncertu Ace Lukasa u Zagrebu prošle nedelje, međutim, ona se nije pojavila. Danima pre toga obaveštavala je svoje fanove na Instagramu da će u hrvatskoj prestonici ukrstiti glasove s Lukasom, te se čak i pojavila na probama pred koncert, ali je svog kolegu na kraju ipak ispalila.

Aca Lukas, Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram, Nenad Kostić

Na društvenim mrežama je osvanuo i šokantni snimak s probe, na kojem se jasno vidi da se pevačica tetura, a u jednom momentu je čak počela i da skiči u mikrofon dok je pokušavala da otpeva svoj hit "Romale, romali", što je mnogo korisnike interneta uznemirilo.

Ekipa Kurira

01:27:48

SCENIRANJE 14.05.2023. JASAR AHMEDOVSKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track