EVO KAKO ĆE SE ZVATI ĆERKA TAMARE MILUTINOVIĆ I FUDBALERA! Kuma otkrila sve detalje: Čekamo je sa osmehom!
Foto: Printscreen/Instagram

biblijsko ime

EVO KAKO ĆE SE ZVATI ĆERKA TAMARE MILUTINOVIĆ I FUDBALERA! Kuma otkrila sve detalje: Čekamo je sa osmehom!

Stars -

Tamara Milutinović čeka dete sa svojim suprugom fudbalerom Darkom Jevtićem, a za nekoliko meseci na svet dolazi devojčica.

Tamara Milutinović
foto: Privatna arhiva, Nemanja Nikolić

Njena kuma, Goga Gačić, je za domaće medije otkrila koje ime je par odlučio da da naslednici.

- Jedva čekamo dolazak devojčice, baš je skoro bila kuma do mene. Kažem joj čekamo princezu sa nestrpljenjem. Zvaće se Emilija inače. Ima puno igračkica i stvari od moje ćerke, ma samo da nam je živa i zdrava i čekamo je - sa osmehom je ispričala Goga za "Grand".

Tamara Milutinović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Tamara je nedavno progovorila o trudnoći.

- Imam promene raspoloženja, ali to sve kratko traje, normalno je. Ja sam prestala da radim u četvrtom mesecu, imala sam puno zakazanih nastupa, kojii su bili daleko, rekli su mi doktori da nije pametno. Dosta sam radila, treba da uživam u ovom periodu i da dam sve od sebe da plod bude što zdraviji - rekla je Tamara.

Značenje imena EMILIJA

Ime Emilija spada u grupaciju takozvanih hrišćanskih odnosno „biblijskih imena“, te je njegovo poreklo iz latinske reči „aemulus“, u značenju neprijatelj; suparnik; protivnik.

Izvedeno iz latinskog "Aemilius", što je bilo prezime jedne veoma ugledne rimske porodice u izvornom znacenju "takmičiti se". Ime je poslije antike skoro potpuno isčezlo, i postalo je opet naglo popularno poslije Rusoovog romana „Emil, ili o vaspitanju“ koji je izdat 1762. Kalendarsko je ime. Razne varijante ovog imena su rasprostranjena kod svih evropskih naroda od najstarijih vremena do danas. Neke od varijanti su imena Emil, Emilijana, Emilije, Milija, Milijan, Milijana i Milijanko.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:58

Verila se Tamara Milutinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track