DUGUJE PINKU 50.000 EVRA, A OVA VRTOGLAVA CIFRA JE AVANS KOJI JE UZEO PRE ULASKA: Slavnić nakon diskvalifikacije ostao vez dinara!
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

neverovatno

DUGUJE PINKU 50.000 EVRA, A OVA VRTOGLAVA CIFRA JE AVANS KOJI JE UZEO PRE ULASKA: Slavnić nakon diskvalifikacije ostao vez dinara!

Stars -

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen YT

Veliki šef je odmah poslao pismo u kom je pisalo da će njih dvoje morati da otplate dug Pinku, tačnije, oboje po 50.000 evra.

Slavnić je u više navrata govorio o svom honoraru, a svojevremeno je rekao da je njegov nedeljni honorar bio 350 evra, a nakon diskvalifikacije je ostao bez dinara od rijalitija.

Inače, na društvenoj mreži Instagram, nedavno su isplivale su tvrdnje na račun Zvezdana Slavnića, a Miljan Vračević je te navode i potvrdio.

Miljan i Filip Car su razgovarali, a tom prilikom je Vračević otkrio da je Zvezdan unapred dobio honorar od 20.000 evra.

Miljan Vračević
foto: Ana Paunković

- Uzeo je on "dva konja", tako mi je rekao - izjavio je Miljan Vračević, što je Cara ostavilo u čudu.

Zvezdan je, kako se navodilo ranije, potrošio avans koji mu je dat pre ulaska u "Zadrugu 6".

- Prokockao je ceo avans od 20.000 evra. Od tog istog avansa je kupio BMW od 5.000 evra, kupio stvari za Zadrugu i stvari za nju. Od tog avansa su vraćeni dugovi za salon, plaćen dom Slavici, 200 evra Džonoju i 2 glave za rođendan - pisalo je u objavi na Instagram stranici slavnic.zvezdan.

Zvezdan Slavnić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:06

Ovde se krio Zvezdan Slavnić posle pljačke teške 1,3 miliona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track