ANĐELKA 10 DANA KRILA DA JE RODILA ĆERKU! Detalji Prpićkinog POROĐAJA! Zbog ovoga je sve obavljeno U TAJNOSTI! Oglasila se glumica
Foto: RTS

stigla je čarna

ANĐELKA 10 DANA KRILA DA JE RODILA ĆERKU! Detalji Prpićkinog POROĐAJA! Zbog ovoga je sve obavljeno U TAJNOSTI! Oglasila se glumica

Stars -

Anđelka Prpić porodila se po drugi put i na svet donela devojčicu, kojoj su ona i njen izabranik Marko Ž. dali ime Čarna. Iako se vest da se porodila pojavila juče, kako saznajemo, glumica je postala mama po drugi put u subotu 20. maja.

Anđelka Prpić
foto: Printscreen Instagram

Ona je to krila kako bi izbegla medije, a zamolila je i svoje prijatelje da se ne oglašavaju na društvenim mrežama, kako bi što duže svoj porođaj držala u tajnosti. Takođe, Anđelka je na svom Instagramu nakon porođaja postavljala snimke s trudničkim stomakom, a u kojima reklamira pojedine proizvode, te niko nije ni slutio da je beba došla na svet.

Inače, ime Čarna, koje je par odabrao za svoju naslednicu, glumici je veoma važno. Ona se tako zvala u seriji "Žene s Dedinja", u kojoj se proslavila. Osim toga, ime Čarna u prenesenom značenju je "ona koja očarava", "ona koja opčinjava" i "ona koja je čarobna".

Anđelka Prpić
foto: Damir Dervišagić

Prpićka je i ranije isticala koliko joj je baš ta uloga promenila život, te da vreme deli pre i posle nje, i zbog toga nije iznenađujuće što je bebu nazvala Čarna.

- Zato što sam tada sebi potvrdila da je profesija za koju sam se školovala ipak ona prava za mene! Zato što sam na pravi način upoznala značenje reči set, reditelj, direktor fotografije i sve ostale postulate ozbiljnog snimanja! A i zato što sam dobijanjem te uloge dobila i tri divne osobe za prave prijatelje - rekla je svojevremeno Prpićka.

Informacija da je postala majka nije jedina koju je Anđelka sakrila. Ona i tokom trudnoće nije otkrivala kog je pola beba, a čak je i krevetac koji joj je spremila u beloj boji, pa je i nakon što je objavila njegovu sliku, ostalo nepoznato da li će roditi dečaka ili devojčicu.

Anđelka Prpić
foto: Kurir, Damir Dervišagić

Jedino što je upućivalo da će postati mama ćerke je objava njene prijateljice Marije Kilibarde. Voditeljka je na Instagram postavila fotografiju na kojoj su Anđelka, Anja Mandić i ona, i u opisu je napisala "Četiri musketara", što je izazvalo bezbroj komentara i nagađanja.

Anđelki je Čarna drugo dete, dok je njenom partneru Marku prvo. Ona ima sina iz prethodnog braka s beogradskim ugostiteljem Dariom Prpićem. Brat je radostan što je konačno dobio sestru i više nije jedinac.

Anđelka Prpić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, u javnosti je početkom godine kao bomba odjeknula vest da je glumica u drugom stanju i to s jednim od najboljih prijatelja svog bivšeg muža i nesuđenog kuma. Dario je, naime, trebao da venča Marka i njegovu tadašnju devojku, s kojom je bio 11 godina u vezi, ali do sklapanja tog braka nije došlo.

Pozvali smo Anđelku, ali ona nije želela da priča o svom porođaju.

- Hvala vam na lepim rečima, ali ne želim da dajem izjave - bila je kratka glumica.

Stars Naslovna 30.05.2023.
foto: Kurir

Kurir.rs/Marko Jović

Bonus video:

00:18

Ovako se Anđelka Prpić hrani u trudnoći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track