BIVŠA ZVEZDA GRANDA PROGOVORILA O TOKSIČNOM BRAKU I AGONIJU KROZ KOJU JE PROŠLA: "Trpela sam nasilje, NIKADA SUZU nisam pustila"
Foto: Printscreen Instagram

BOLNI DETALJI

BIVŠA ZVEZDA GRANDA PROGOVORILA O TOKSIČNOM BRAKU I AGONIJU KROZ KOJU JE PROŠLA: "Trpela sam nasilje, NIKADA SUZU nisam pustila"

Stars -

Pevačica Mirna Košanin muzičku karijeru započela je u Švajcarskoj, a naša publika ju je upoznala kada u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2009. godine.

Ona je sada odlučila da progovori o bivšem suprugu, bolnom razvodu i odgajanju sina.

- Taj čovek mi je bio prva ljubav, ali nije uspela. Mi smo u dobrim odnosima i dan-danas, a što se tiče starateljstva, pripalo je meni od prvog dana. Skoro mi je drugarica rekla: ‘Miki, toliko te poznajem, a ti nikada nisi izgovorila da si samohrana majka’, ja to nikada nisam izgovorila. Možeš da budeš samohrana majka i pored muškarca ako nemaš čoveka koji ti pomaže, koji sa tobom gradi dom i gaji decu, ti si samohrana majka. Odgajila sam dečka zdravog, pravog, lepog. Ništa mi u životu nije bilo teško. Sama sam odgajila svoje dete, sve sam uradila punim srcem i sa gomilom snage, a onda kada nisam imala – nisam tražila. Kada padnem, ustanem i idem dalje. Nikada nisam rekla: ‘Šta ću sutra?’ Dešavalo se da nemam, ali nikada nisam tražila pomoć. Ja sam uvek raspoređivala, imam četiri koverte u kući: za hleb, račune, za dečije potrebe i štek - priča Mirna, a onda otkriva da li je iz finansijskih razloga otišla u Švajcarsku da peva.

- Otišla sam tamo da se sklonim od problema koje sam imala tada kao mlada mama. Kosta je napunio godinu dana, roditelji su mi bili velika podrška, imala sam zasigurno i imam najboljeg oca na planeti zemlji, čoveka koji je moje dete kupao, prasvlačio, čoveka koji je mene učio o svemu, pričali smo o momcima, školi, izlascima, svim problemima, kroz život me je učio da nikome ne dozvolim da stavi stakleno zvono iznad mene, da budem dobar čovek, da nikada ne zatvaram vrata leđima, da sagledam situaciju iz drugog ugla. Uz njegovu podršku sam otišla u Švajcarsku, išla sam vikendom tamo, a preko nedelje sam bila ovde i to mi je pomoglo da prebrodim taj razvod - rekla je pevačica.

Mirna je ispričala da je na brak stavila tačku kada je bivši suprug postao nasilan.

- Ružan je bio rastanak, bilo je okršaja, bilo je nasilja, ali nikada nisam rekla: ‘O Bože’, iz te priče sam izašla sa osmehom i nikada suzu za tim čovekom nisam pustila. Samo sam gledala kako da budem dobra mama, da mogu sada da zaradim i da kupim svom detetu jaknu, patike, tu sam dobila veliku snagu i tu je krenula moja borba - rekla je ona.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Nova/Blic

Bonus video:

00:14

Poslednji snimak iz auto Zvezde Granda pre nego što je poginuo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track