A VOLKOV?! SANDRA AFRIKA OPLELA PO SRPSKIM FUDBALERIMA: Oni su štekare, zovu mamu da pitaju za dinar! Evo koliki bakšiš daju
Foto: Printscreen/Instagram

njena iskustva nisu baš dobra

A VOLKOV?! SANDRA AFRIKA OPLELA PO SRPSKIM FUDBALERIMA: Oni su štekare, zovu mamu da pitaju za dinar! Evo koliki bakšiš daju

Stars -

Pevačica Sandra Afrika srušila tabue koji važe za fudbalere kad su u pitanju bakšiši i kićenje pevača na nastupima.

Opšte je poznato da fudbaleri ne žale da daju i poslednji dinar za dobar provod, pogotovo kad treba da zakite pevačicu, međutim, Sandra Afrika ne deli ovo mišljenje, te za srpske fudbalere kaže da su najveće štekare.

Sandra Afrika
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Njena iskustva s fudbalerima kojima je pevala su potpuno drugačija od onoga kako se oni predstavljaju, o čemu je govorila na jednoj televiziji u Nemačkoj.

Ona je ne samo demantovala ovu priču nego tvrdila totalno suprotno - da tu nema para niti dobrog posla.

- Imaju kao milione neke, ovo-ono, veruj mi, kad dođeš da im pevaš, niko ne izvadi ni 50 evra da plati pesmu. Toliko o njihovim parama. Da ne pričam o tome da moraju da zovu tatu i mamu da pitaju za neke stvari, da li mogu da plate. Tako da, molim te, šalju avione i to, ko, bre, šalje avione - rekla je besno Sandra za jednu nemačku televiziju, te dodala da su fudbaleri štekare i da od njih ne dobija velike bakšiše.

- To su budalaštine, niko od njih ne šalje nikakav avion. Ne meni, nego, prosto, to je tako. Oni su, bre, štekare.

Sandra Afrika, Vladimir Volkov
foto: Printscreen/Instagram

Inače, čudno je što Sandra ima ovakav stav prema fudbalerima kad je bila u burnoj emotivnoj vezi s fudbalerom Vladimirom Volkovim a sada su, po svemu sudeći, ponovo obnovili vezu. Vladimir je navodno dva puta prevario pevačicu, a našli su se i u centru skandala zbog intimnih fotografija koje su isplivale u javnost. Kako su domaći mediji tada pisali, Sandra, navodno, nije odolela šarmu zgodnog Volkova i tokom jednog ljubavnog zanosa dopustila mu je da fotografiše njenu obnaženu zadnjicu, ali se sigurno tada nije nadala da će ta fotografija dospeti u javnost.

kurir.rs/

Bonus video:

00:31

Sandra Afrika polugola nastupila u prestonici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja