"RUKE PROPALE, SVE U ŽULJEVIMA" Žiku Jakšića znamo kao MUZIČARA i VODITELJA, a nekad je radio 2 POSLA! Ovaj mu je bio OMILJEN
Foto: Pritnscreen

morao učiti jezike

"RUKE PROPALE, SVE U ŽULJEVIMA" Žiku Jakšića znamo kao MUZIČARA i VODITELJA, a nekad je radio 2 POSLA! Ovaj mu je bio OMILJEN

Stars -

Muzičar i voditelj Žika Jakšić danas se može pohvaliti uspešnom i ozbiljnom karijerom, ali se tokom života nije libio da zasuče rukave i da radi i ne tako primamljive poslove.

On je nedavno otkrio čime se sve bavio kada je otišao iz Srbije, pa i da je morao da nauči drugi jezik.

- Nisam se libio da radim bilo koji posao u mladosti. Kad sam otišao u Nemačku, položio sam za spasioca i zbog nepozavanja jezika prvo sam čistio travu oko bazena i pomagao. Nije mi išao nemački i ja uzmem knjigu i jedno tri meseca svaki dan sam učio jezik dok nisam progovoro - kazao je Žika Jakšić.

Žika Jakšić
foto: Pritnscreen

- Uporedo sam radio sa svojim bendom i četiri godine kao spasilac na bazenu. Meni je 1993. godine žena bila trudna, nije se sviralo, šta ću da radim moram da zaradim novac. Tad smo Ćira i ja radili u fabrici bombona. Putovali smo svaki dan po 60 kilometara u Nemačkoj do farbike, i tamo pakovali bombone u kese - dodao je on tad.

- Ruke su mi bile propale, sve u žuljevima od kartona jer po ceo dan samo pakuješ bombone u kutije. Nije bilo lako zaraditi pare u inostranstvu, zato sam se snalazio - zaključio je voditelj.

Kurir.rs/Grand Online

Bonus video:

02:46

Žika Jakšić održao spektakularan govor za svoj rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track