OVAKO ANĐELKA PROVODI DANE NAKON POROĐAJA! Marko slavio rođenje ćerke, a Prpićkin komšiluk otkriva koga je USELILA u NJEGOV STAN!
Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Instagram

kurir u glumičinom kraju

OVAKO ANĐELKA PROVODI DANE NAKON POROĐAJA! Marko slavio rođenje ćerke, a Prpićkin komšiluk otkriva koga je USELILA u NJEGOV STAN!

Stars -

Anđelka Prpić porodila se po drugi put i na svet donela devojčicu Čarnu koju je dobila sa svojim izabranikom Markom Ž, nekadašnjim najboljim prijateljem i nesuđenog kuma njenog bivšeg muža Darija Prpića.

Ekipa Kurira posetila je kraj u kom živi glumica sa porodicom u nadi da ćemo je sresti, međutim to se nije desilo, ali su nam komšije ovog para ispričale šta radi Anđelka ovih dana.

Anđelka Prpić
foto: Damir Dervišagić

Kada smo došli na lokaciju gde se nalazi zgrada u kojoj živi, posetili smo prvu obližnju radnju. Pitali smo radnicu da li viđa glumicu i njenog izabranika.

Anđelka Prpić
foto: Privatna Arhiva

- Jao, viđam ih, predivni su. Ona se porodila nedavno. Pa baš prošle nedelje je njen Marko ovde kupovao piće za proslavu. Slavili su, bilo je društvo. U poslednjih par dana ih nisam videla, ni nju ni njega. Anđelku sam poslednji put srela pre porođaja. Mila je i lepa, a Marka sam do pre dva, tri dana viđala sa njenim sinom - kaže radnica iz obližnje radnje.

Anđelka Prpić
foto: Privatna Arhiva

Kada smo nastavili dalje i stali pored glumičine zgrade izašla je komšinica i rado porazgovarala sa nama:

- Koliko znam stigla je njena sestra koja čuva Anđelkinog sina, vodi ga u školu i na ostale aktivnosti koje on ima. Anđelku nisam srela nijednom otkako se porodila, ali ni Marka, samo vidim dete i njenu sestru. Svi su dobri, kulturni. Sećam se kada je počelo to o njoj da se piše delovalo je kad je sretnem kao da joj je malo neprijatno. Mi je ne osuđujemo, niti bilo koga to u komšiluku zanima. Ona je jedna fina javna ličnost, kulturna, sin takođe, a Marko joj je mnogo lep - rekla nam je starija komšinica iz zgrade.

Podsetimo, iako se vest da se porodila pojavila juče, kako je Kurir otkrio, glumica je postala mama po drugi put u subotu 20. maja kada je rodila ćerku Čarnu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

Ovako se Anđelka Prpić hrani u trudnoći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track