"ČUJEM ALARM, PROBUDIM SE I NE ZNAM GDE SAM" Cipka podelila najdublju intimu: U poslednje vreme pojavljuju mi se OVI snovi (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

36 PITANJA

"ČUJEM ALARM, PROBUDIM SE I NE ZNAM GDE SAM" Cipka podelila najdublju intimu: U poslednje vreme pojavljuju mi se OVI snovi (VIDEO)

Stars -

Ekipa Kurira je Aleksandru Tadić Cipku zatekla na jednom zanimljivom mestu, a prilika je iskorišćena za rubriku "36 pitanja" za šta je pevačica bila raspoložena.

Ovo su neka od pitanja, na koje je Cipka odgovorila.

Da li često šeta?

Aleksandra Tadić Cipka
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/PINK

- Pa da, volim da se skockam, obujem štikle i polako krenem kroz park. Jako retko idem na trčanje, ne volim to. Volim da šetam. Trčanje je jedini segment sporta koji ne volim.

Šta je prvo pomislila kada se probudila?

- Pomislila sam zbog čega mi alarm ponovo zvoni i gde treba da idem. Ujutru nikada ne znam gde se nalazim, a alarm mi konstantno zvoni. Budi me i upozorava na nove obaveze.

Potom je otkrila svoj sinoćni san:

02:18

ČUJEM ALARM, PROBUDIM SE I NE ZNAM GDE SAM Cipka podelila najdublju intimu: U poslednje vreme pojavljuju mi se OVI snovi

- Konkretno za sinoć se ne sećam, ali generalno pamtim snove i često ih imam. Generalno sanjam o svemu i svačemu, u poslednje vreme najviše sanjam detinjstvo i neko društvo iz tog doba. Imala sam prelepo detinjstvo.

Potom je odgonetnula kada joj najbrže prolazi vreme:

- Najbrže mi prolazi sa mojim suprugom, porodicom i prijateljima. Srećno sam udata. Udata sam već godinu dana, a veridba je bila u Italiji u Veneciji. Dugo smo zajedno partner i ja. Nama papir ništa zapravo nije predstavljao, više je to zbog trenda.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track