"dIvan show" I OVOG VIKENDA OBEĆAVA SJAJNU ZABAVU I ODLIČNE GOSTE! Kaya, Milena Ćeranić i Dejan Petrović kakve niste upoznali
Foto: Kurir Televizija

"dIvan show" I OVOG VIKENDA OBEĆAVA SJAJNU ZABAVU I ODLIČNE GOSTE! Kaya, Milena Ćeranić i Dejan Petrović kakve niste upoznali

Stars -

Emisija "dIvan show" ušla je u treći mesec emitovanja i već je postala sinonim za dobru zabavu, kvalitetne goste i dva sata razbibrige. Tako će biti i ovog vikenda jer u studio kod autora i voditelja Ivana Gajića stiže odlična ekipa!

00:26

dIvan show i ovog vikenda obećava sjajnu zabavu i odlične goste!

Kaya Ostojić, govorila je o svom privatnom životu, planovima, kako je u momentu prelomila i svoju sudbinu okrenula na drugu stranu. Milena Ćeranić prisetila se takmičenja u „Zvezdama Granda“, otkrila sa kim se druži sa estrade i koliko je bila u finansijskom minusu pošto je posle učešća u „Farmi“ bila izbačena iz „Granda“. Iz svega je izašla mnogo jača, a iskričala je i kako. Jedan od najpoznatijih i najnagrađivanijih trubača Dejan Petrović Ivanu i gostima ispričao je dogodovštine sa nastupa, ali je otkrio i da je nedavno za dlaku izbegao smrt. Otvoreno je priznao i je od kolega sa estrade „lake ruke“, a ko ima zmiju u džepu.

Milica Stanimirović sa Espreso portala je sa domaćinom i gostima obrađivala aktuelne teme, prezentovala anketu na goruća pitanja, dok je Maša i ove nedelje poznate ličnost stavila na izazov u okviru svoje rubrike.

Ne propustite "dIvan show" danas od 15 časova samo na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track