ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO (VIDEO)
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

realna priča

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO (VIDEO)

Stars -

Popularni izvođač i plesač Đole Đogani gostovao je na Kurir TV u emisiji Realna priča i tom prilikom otvoreno priznao kako se osećao u vreme razvoda sa bivšom suprugom Slađom koji za njega nije bio nimalo lak.

realna priča
foto: Kurir Televizija

- Verovao sam da ljubav između mene i Slađe nikada neće prestati. Čak smo i zajedničku kući napravili od novca koji smo zaradili od pesme Idemo na Mars. Zamišljao sam da ću ja tamo jednog dana kada ostarim sedeti sa porodicom, imati svoje unuke i onda BAM! Desio se raspad. To mi je dotuklo, bio sam potpuno van sebe! To da ti ostavljaš ženu koju voliš, a najvšte stradaju deca. Meni je bilo logično da oni budu sa mamom - rekao je Đogani.

Uspomene na ovaj traimatičan period izmamile su mu suze na lice:

- Posle toga nisam verovao u ljubav. Bio sam baš onako van sebe. Izvini, vratile su mi se one emocije koje su tada postojale. Znaš ono kada ti se dogodi nešto loše pa se vratiš na to i ponovo proživljavaš.

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Apelovao je na sve roditelje da dobro razmisle pre nego što se odluče na razvod.

- Dobro treba da razmisle roditelji pre nego što se razvedu. Ja sam kasnije krenuo u novi život sa Vesnom i trgao sam se, ali Slađi nije svejedno. Pričali smo pre par meseci. Posle svega rekla mi je da kad bi se vratila u taj period da ne bi to uradila. Rekla mi je pogrešila sam. U mladosti pomisliš možda je ovo bolje pa praviš neke balanse. Treba ulagati u prorodicu i u osobu sa kojom živiš. a ne samo da tražiš razlog da odeš zato što ti je zasmetalo nešto što je sigurno moglo da se ispravi.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track