BILA JE MIS SRBIJE I CRNE GORE, KAVALIJEVA MUZA, 3 PRATILJA MIS SVETA: Doživela veliki TRAGEDIJU, a evo kako sad izgleda
Foto: Printscreen

BILA JE MIS SRBIJE I CRNE GORE, KAVALIJEVA MUZA, 3 PRATILJA MIS SVETA: Doživela veliki TRAGEDIJU, a evo kako sad izgleda

Stars -

Iako je prošlo 20 godina od trenutka kada je Sanja Papić proglašena za jednu od najlepših devojaka na svetu, ona i dalje zrači lepotom.

Lepa Srpkinja, model i bivša misica Sanja Papić je 2003. godine predstavljala Srbiju i Crnu Goru na Mis Univerzuma, gde je bila druga pratila, odosno osvojila je treće mesto, dok je na takmičenju za Mis Evrope učinila našu zemlju ponosnom i osvojila drugo mesto.

Sanja Papić
foto: Profimedia

Sanja je nekada sarađivala i sa Robertom Kavalijem, bila je njegova muza. Bila je i promotivno lice marke koja proizvodi ručne satove rame uz rame sa Sindi Kraford i Anom Kurnjikovom.

Ona se, bavila i voditeljstvom, bila je zaštitno lice mnogih brendova, a od 2016. godine je ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi. Takođe, Sanja je danas vlasnica i svog brenda kupaćih kostima.

Sanja Papić
foto: FOTO KURIR

Sanja se 2017. godine u Parizu udala za pokojnoj advokata Mišu Ognjanovića, a iste godine dobili su ćerku Laru. Nažalost, bračnu sreću srušen je tragičan događaj naredne godine - Sanjin suprug likvidiran je ispred svog stana na Novom Beogradu.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:56

Sanja Papić prekinula intervju na pitanje o pokojnom suprugu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja