"PEVALA SAM IM NA SVADBI, SUTRA SU SE RAZVELI" Šikica ispričala šta joj se desilo, u studiju nastao MUK!
Foto: Printscreen

"PEVALA SAM IM NA SVADBI, SUTRA SU SE RAZVELI" Šikica ispričala šta joj se desilo, u studiju nastao MUK!

Stars -

Pevačica Snežana Jovanović, poznatija kao Šikica, otkrila je da je pevala na jednom svadbi, a sutradan su se mladenci odmah razveli.

- Danas brakovi traju jako kratko. Ožene se i posle mesec dana se razvedu. Ja sam pevala na svadbi jednom dečku koji se sutradan razveo. Mlada nije želela da spava s njim, odlučila je da spava kod svoje majke i oca, a on da spava kod svojih roditelja. I tako je to završeno. Tačno je da su oni romske nacionalnosti, ali takve stvari se kod svih dešavaju - rekla je Šikica, dok su je gosti u studiju Magazina In šokirano gledali.

Šikica je ispričala da peva u svojoj 15. godini, pa se danas može pohvaliti karijerom dužom od 50 godina.

Šikica
foto: Printscreen

- Pevala sam svuda, ispod šatora, u kafanama na različitim veseljima. Kada sam postala poznata na red su došli i hoteli, ali se nisma stidela nikada svojih početaka - rekla je Šikica.

Pevačica je nedavno postala prabaka.

- To je moje bogatstvo. Imam 10 unučića i jednog praunuku i jako sam srećna zbog toga. U braku sam 50 godina, a recepta za dugovečnost braka nema. Ljubavi ima u početku, ali posle toga ona nestane, ostane navika i poštovanje, rekla je ona i prisetila se zanimljive situacije.

kurir.rs

Bonus video:

03:43

VLASNICA ČUVENOG HITA ALA BIH SE ŠIKICALA OTKRILA PRAVO ZNAČENJE TE PESME! Šikica razrešila misteriju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track