GUDELJ LJUBI ANASTASIJU DOK ONA DRŽI PEHAR: Nemanja objavio emotivnu sliku sa proslave (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

zajedno su jači

GUDELJ LJUBI ANASTASIJU DOK ONA DRŽI PEHAR: Nemanja objavio emotivnu sliku sa proslave (FOTO)

Stars -

Nemanja Gudelj osvojio je u sredu sa Seviljom trofej u Ligi Evrope, dok ga je Anastasija Ražnatović bodrila sa tribina stadiona u Budimpešti.

Gudelj je na Instagramu objavio emotivnu sliku sa proslave posle tog finala na kojoj se vidi kako ljubi Anastasiju, koja drži pehar Lige Evrope.

Par je nedavno saopštio da čeka devojčicu, ali nažalost, trudnoća je prekinuta, o čemu je fudbaler obavestio javnost putem Instagrama.

Nemanja je posle pobede u finalu protiv Rome poslao poljubac ka nebu, nakon čega je Ražnatovićeva na tribinama zaplakala.

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

"Za nju, za njega, za tebe", napisao je Nemanja na španskom jeziku.

Podsetimo, Nemanja Gudelj je prošlog ponedeljka podelio sa svojim pratiocima tužne vesti, da je Anastasija Ražnatović imala pobačaj u petom mesecu trudnoće.

"Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti", napisao je on.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track