OVAKO JE NEKADA IZGLEDAO SAŠA POPOVIĆ! Imao je crne brkove i kosu i živeo u parohijskom domu, a danas uživa u BOGATSTVU (FOTO)
Foto: Kurir TV

da li biste ga prepoznali

OVAKO JE NEKADA IZGLEDAO SAŠA POPOVIĆ! Imao je crne brkove i kosu i živeo u parohijskom domu, a danas uživa u BOGATSTVU (FOTO)

Stars -

Saša Popović nosi titulu medijskog maga, zaslužan je za uspešne karijere mnogih pevača, a u mladosti se bavio muzikom i bio deo "Slatkok greha".

On danas važi za jednog od najvećih biznismena u svetu šoubiza, te poseduje vozni park, kao i brojne nekretnine.

Saša Popović
foto: Ana Paunković

Mnogi komentarišu kako se čini da se Popović godinama ne menja, a malo ko zna kako je nekadašnji harmonikapš izgleda u mladosti. Na Tviteru je osvanula njegova fotografija kada je bio maturant, a na kojoj se vidi da ima crnu kosu i brkove, te bi ga malo ko prepoznao.

Podsetimo, Saša je rođen 1954. godine u Novom Sadu, gde je živeo do 1996. godine kada se preselio u Beograd. Njegova porodica živela je skromnim životom, a sa roditeljima, bakom, dekom i sestrom u jednom periodu živeo je u parohijskom domu pored Nikolajevske crkve gde je njegov deda službovao. Stevan Popović je bio svešteno lice pune tri decenije.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:25

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track