JEREMIĆKA ŠOKIRALA IZJAVOM: SPAVALA BIH U KONTEJNERU! Voditeljka otkrila svoj tip ličnosti i na šta troši BASNOSLOVNE SUME PARA!
Foto: Nemanja Nikolić

BRUTALNO ISKRENA

JEREMIĆKA ŠOKIRALA IZJAVOM: SPAVALA BIH U KONTEJNERU! Voditeljka otkrila svoj tip ličnosti i na šta troši BASNOSLOVNE SUME PARA!

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić iskeširala je basnoslovnu sumu novca za novi stan koji sređuje, a koji se nalazi u blizini njenog trenutnog doma. Povodom toga, ekipa Kurira patrolirala je Dorćolom gde su nam voditeljkine komšije otkrile iz prve ruke kakva je ona zapravo.

- Dobra je kao komšinica, simpatična, draga - rekla je jedna komšinica.

Onda se desilo iznenađanje. U svom kraju pojavila se upravo Jovana Jeremić i dala izjavu za Kurir TV:

puls
foto: Kurir televizija

- Kunem ti se, sad pričam sa ćaletom. Moj tata je rekao da sam ja jedini veći materijalista od moje keve. I rekla sam da jesam. Apsolutno jesam. Da nisam biznismen spavala bih u kontejneru ili bih živela kao podstanar. Izvini sve što imam, od igle do stanova kupila sam isljučivo sama - rekla je voditeljka i dodala:

- Ja sam sve uložila ui nekretnine i opet ću kada ponovo zaradim novac kupiti nekretnine. Neko kupuje tašne, ja kupujem stanove šta ćeš sad.

Bila je ubeđena da komšije o njoj misle sve najbolje:

- Sve najbolje misle o meni. Ja kad vidim da moj komšija dolazi, ja mu sačuvam mesto da se parkira. Svi se lepo družimo.

02:40

JEREMIĆKA BRUTALNO ISKRENA: SPAVALA BIH U KONTEJNERU! Voditeljka otkrila svoj tip ličnosti i na šta troši BASNOSLOVNE SUME PARA!

Druga komšinica takođe je za nju imala lepe reči:

- Vidim je ponekad. Prelepa je i divna je. Unela je nešto novo u subotu i nedelju. Pa i brat joj je tu i snaha. To su moje prve komšije.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track