VAŽI ZA IKONU STILA, DA LI JE OVIM POJAVLJIVANJEM TO I DOKAZAO?! Božo Vrećo ponovo šokirao stajlingom, o ovom izdanju svi pričaju!
Foto: Printscreen/Instagram

pomera granice

VAŽI ZA IKONU STILA, DA LI JE OVIM POJAVLJIVANJEM TO I DOKAZAO?! Božo Vrećo ponovo šokirao stajlingom, o ovom izdanju svi pričaju!

Stars -

Brojne poznate ličnosti okupile su se jednom prestižnom događaju koji je održan u Zagrebu, a među njima su se našle i srpske zvezde - Seka Aleksić, Milan Marić, Aco pejović i mnogi drugi. Ipak, kada je na crveni tepih stigao Božo Vrećo, činilo se da je sve na trenutak stalo. Njegov modni izbor izazvao je najviše pažnje i kako mnogi kažu - za ovo je trebalo hrabrosti.

Božo Vrećo
foto: Printscreen/Instagram

Božo se pojavio u dugačkoj crvenoj suknji, sa trakama koje simbolizuju tregere. Stajling je upotpunio crnim turbanom, štiklama, pismo torbom i naglašenom šminkom. Ponosno je pozirao fotografima, a kasnije je dobio priznanje koje je izazvalo pompu. Dobio je nagradu za ikonu stila, a na društvenim mrežama se zahvalio. "Predivna noć i pelepi prijatelji. Hvala za svu ljubav", napisao je Božo.

Božo je inače poznat po tome da svoje pratioce iznenađuje stajlinzima i hrabrim modnim poduhvatima. Najviše komentara dobio je kad je objavio fotografiju u ženskom kupaćem kostimu. Tada su mnoge žene komentarisale da ima "savršeno izvajane noge". "Koji si ti Bog", "Predivan, za inspiraciju si mi", "Božu su ukrali iz grčke mitologije. Nestvaran čovek. Svaka slika čista umetnost", "Genijalan", "Linija top", glasili su samo neki od njih.

Božo Vrećo
foto: Printscreen/Instagram

Poznato je da Božo nastupe započinje u elegantnim muškim odelima, a zatim se presvlači u raskošne haljine i nosi veliki broj ogrlica. Na taj način može u potpunosti da se uživi i u muške i u ženske tekstove jer, ionako, smatra da su svi ljudi i jedno i drugo, ali to ne mogu da iskažu zbog porodice, posla, karijere i drugih okolnosti.

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

01:28:36

SCENIRANJE 23.04.2023. MIRKA VASILJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track