ZMIJA IZ NJENOG DŽEPA NE IZLAZI! Lepa Brena ostavila tri evra bakšiša, konobari se ŠOKIRALI
Foto: Nenad Kostić, Zorana Jevtić

Štedljiva

ZMIJA IZ NJENOG DŽEPA NE IZLAZI! Lepa Brena ostavila tri evra bakšiša, konobari se ŠOKIRALI

Stars -

Lepa Brena oduvek je bila štedljiva, za tu njenu osobinu znaju čak i oni koji nisu njeni fanovi. Jedna je od bogatijih pevačica na našoj estradi i čini se da ona svoje bogatstvo vrlo marljivo čuva i svaki dinar odvaja sa strane, a bije je glas da je "štekara" koja nigde ne ostavlja bakšiš. Odavno se priča da ne ume da se otvori i počasti, a kad to i uradi, bakšiš je minimalan. Tako je bilo i nedavno u Hrvatskoj. Konkretno, u Zagrebu, dok je sedela sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem i još desetak prijatelja u jednom restoranu.

Senida, koncert, Lepa Brena
foto: Damir Dervišagić

Kako Kurir saznaje, nakon ručka muzička diva ostavila je oko tri evra bakšiša. - Estradne zvezde žive bolje nego običan narod, ali postoje i oni koji su, i pored novca koji imaju, teški na dinar. Brena je s porodicom i prijateljima bila kod nas u Zagrebu, u jednom lokalu. Lepo su poručili, uživali i sedeli više od tri sata. Konobari su ih lepo služili i trudili se da maksimalno budu ljubazni i srdačni, jer su im stalni gosti. Međutim, kada su završili ručak i uzeli da plate račun, Brena je ostavila oko tri evra bakšiša, to je kod vas oko trista pedeset dinara. Svi su bili iznenađeni - kaže naš izvor.

Senida, koncert, Lepa Brena
foto: Damir Dervišagić

Ovo nije prvi put da se priča o tome kako ona i Boba imaju "zmiju u džepu", naročito ona, koja je više puta govorila da je u mladosti bila siromašna, a za vreme studija i gladna, te da je zbog toga navikla da štedi i više nego što treba.

E. K.

00:56

Pusti brigu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track