SEKA ALEKSIĆ ISPUNILA OBEĆANJE: Odvela devojčicu koju su zlostavljali na maturu, vratila joj osmeh! ( VIDEO)
Foto: Printscreen

prelepo

SEKA ALEKSIĆ ISPUNILA OBEĆANJE: Odvela devojčicu koju su zlostavljali na maturu, vratila joj osmeh! ( VIDEO)

Stars -

Seka Aleksić koja se uvek bori protiv nepravde i ugnjetavanja nedavno je potresla vest o devojčici koju su deca omalovažavala zbog nacionalnosti i niko nije hteo sa njom na maturu.

Pevačica čim je videla objavu na društvenim mrežama javila se porodici i obavestila ih da će ona da ide sa devojčicom na maturi, budući da niko od njenih vršnjaka nije hteo da ide sa njom.

Seka Aleksić, matura
foto: Printscreen

Nakon nekoliko nedelja od momenta kada se pročula vest, došao je i dan da ova devojčica krene na svoju maturu, a kako je Aleksićeva i obećala stigla je u njen grad i sa ogromnim buketom cveća, zagrlila devojčicu uzela je za ruku i krenula na maturu.

Seka Aleksić, matura
foto: Printscreen

Seka je za ovaj događaj došla u vrlo svedenoj odevnoj kombinaciji crnim pantalonama, sakou i majici skupocenoj torbi i kaubojskim čizmama, dok je devojčica za ovo posebno veče odabrala crnu kratku haljinu i bele patike u skladu sa njenim godinama.

Seka Aleksić, matura
foto: Printscreen

Podsetimo, sve je počelo kada je jedna korisnica na Tviteru objavila priču o devojčici koja trpi nasilje od strane svojih vršnjaka u OŠ "Petar Petrović Njegoš" u Vrbasu. Ovaj gest popularne pevačice usledio je nakon obaveštenje žene koja je iznela strašne detalje o psihološkom zlostavljanju.

- Devojčici su u školu doneli bakarnu žicu da bi je ismevali jer je Romkinja, u smislu vi skupljate bakar, pa evo da učestvujemo. Otac vozi kamion po Evropi, a majka drži cvećaru. Niko ne želi s njom na maturu... I svi ćute! Tako učestvuju u nasilju. Je l' ovo Srbija koju hoćemo? - napisala je nepoznata žena, a Seka je odmah odlučila da stane uz devojčicu i bude joj velika podrška.

Kurir.rs

Bonus video:

00:48

Seka stigla na maturu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track