SVI DETALJI VLAŠKOG SLAVLJA U CG OD MILION €! Brena pevala za 50.000 €, a Sloba za 20.000 €! Gosti jeli sa ZLATNIM priborom (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

nije se žalilo za krštenje

SVI DETALJI VLAŠKOG SLAVLJA U CG OD MILION €! Brena pevala za 50.000 €, a Sloba za 20.000 €! Gosti jeli sa ZLATNIM priborom (FOTO)

Stars -

Prethodnog vikenda u Crnoj Gori održano je veselje o kojem još bruji region. Voditelj Uroš Božić na svom Instagram profilu naveo je da je slavlje održano na obali mora i da je koštalo čak milion evra, a goste su zabavljali Lepa Brena i Sloba Radanović.

Lepa Brena, Crna Gora
foto: Happy TV

Kako Kurir saznaje od izvora s lica mesta, ovaj događaj je jedno od najskupljih vlaških veselja ikada organizovanih na ovim prostorima. Održano je u mestu Dobre Vode u blizini Bara, a cela plaža i hotel na obali mora su bili rezervisani za goste veselja. Da gazda nije žalilo novca za krštenje svojih unuka, svedoči i činjenica da je samo dekoracija koštala preko 50.000 evra. Na meniju su pored tradicionalne kuhinje bili i plodovi mora, biftek i najukusnije delicije iz svih krajeva sveta. Služio se najskuplji šampanjac, a svi gosti jeli su za zlatnim priborom.

Lepa Brena, Crna Gora
foto: Happy TV

Posebno se vodilo računa i o tome ko će zabavljati goste, pa su na veselju pevali Lepa Brena i Sloba Radanović, koji su svojom pesmom podigli atmosferu na najviši nivo. Gazda je samo za muziku dao više od 120.000 evra.

Lepa Brena, Crna Gora
foto: Happy TV

Sloba je oduševio sve prisutne i za to je dobio honorar od 20.000 evra. Posle njega nastupila je jedna od najvećih muških rumunskih zvezda Florin Salam i to za svotu od 50.000 evra, a na kraju, kao šlag na torti, pojavila se i Lepa Brena. Ona je takođe, kao i njen rumunski kolega, za ovaj nastup dobila 50.000 evra.

1 / 12 Foto: Happy TV

Poznato je da Brena ne nastupa često na privatnim veseljima ovakvog tipa, ali je, prema priči prisutnih, zaista napravila spektakl. Pored honorara, pevačici je plaćen i avionski prevoz, a odsela je u jednom od najskupljih hotela na Crnogorskom primorju. Na kraju njenog jednočasovnog koncerta upriličen je i vatromet, koji je obasjao celu obalu.

Specijalna emisija o ovom veselju emitovaće se sutra uveče na TV Happy od 21:30.

Stars Naslovna, Stars Naslovna 13.06.2023.
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:10

Svadba Đanijevog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track