TEODORA DŽEHVEROVIĆ U VEZI SA SLOVENAČKIM KOŠARKAŠEM? Njega je bodrila na utakmici, tek da vidite kakav je FRAJER kad skine majicu
Foto: ATA images

ništa bez sportiste

TEODORA DŽEHVEROVIĆ U VEZI SA SLOVENAČKIM KOŠARKAŠEM? Njega je bodrila na utakmici, tek da vidite kakav je FRAJER kad skine majicu

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović bila je prošle nedelje u beogradskoj Areni gde kada je Partizan igrao protiv Cedevita Olimpije, a ona je navodno uplovila u vezu sa slovenačkim košarkašem koji igra za taj tim.

Naime, u pitanju je košarkaš Matic Rebec iz Slovenije, ima 28 godina i pravi je frajer. Kako izvor navodi, njih dvoje su odnedavno u vezi i uživaju u ljubavi daleko od očiju javnosti.

- Teodora je sve krila od očiju javnosti. Njih dvoje su od nedavno u vezi i ona je prosto želela da to sakrije od svih. Bodrila ga je na utakmici prošle nedelje, ali nije želela da prizna da je tu zbog njega. Lepo im je trenutno u vezi, uživaju, i želeli su da se ne sazna za njih, ali eto nisu uspeli - navodi izvor.

- On je mlada nada košarke. Igra za Cedevitu Olimpije, i veoma je posvećen tome. Veza sa Teodorom mu je samo dodatan motiv da napreduje, a ona mu je velika podrška na utakmicama - zaključuje izvor.

Inače, Matic je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram gde neretko objavljuje svoje fotografije sa utakmica, putovanja i privatnog života.

Takođe, često objavljuje fotografije na kojima je bez majice, pa se mogu primetiti tetovaže koje ima na telu, ali i izvajane mišice, na koje je Teodora verovarno "pala".

Teodora Džehverović
foto: ATA images

Podsetimo, nedavno su se u medijima pojavile spekulacije da Teodora još pati za Ninom, ali sada je jasno da to nije istina.

- Teodora je spolja jaka, ali pati za Ninom. Nedostaje joj, ali mu ne piše i ne zove ga kako bi on mislio da je krenula dalje. Sve što radi, radi da bi mu dokazala da bolju od nje nikada neće naći i da ga podseti na to šta je izgubio. Sav sadržaj na društvenim mrežama koncipiran je na sličan način - ispričao je nedavno izvor blizak pevačici.

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:44

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA zašto nije prošla u Zvezdama granda: BILO JE MNOGO SUZA! Samo JEDNA osoba u žiriju je verovala u nju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track