"AKO NEKO HOĆE SVE DA MI SVE DA DŽABE" Pevačica upecala 15 godina mlađeg dečka, pa bi da se uda, ali nema para
Foto: ATA Images

"AKO NEKO HOĆE SVE DA MI SVE DA DŽABE" Pevačica upecala 15 godina mlađeg dečka, pa bi da se uda, ali nema para

Stars -

Pevačici Mini Kostić (48) u poslednje vreme ide odlično na ljubavnom planu, pa zbog toga ne skida osmeh sa lica.

Iako iza sebe ima propalu vezu sa ocem svoje ćerke Igorom Iksom Mina Kostić i dalje veruje u ljubav, a sa petnaest godina mlađim izbranikom Nikolom spremna je čak i da stane na "ludi kamen".

- Nikada nisam bila udata, Igoru sam rekla: "Nemoj slučajno da si me zaprosio", nikad nisam obukla venčanicu. Računam samo crkveno venačenje, ako se to desi napraviću feštu. Vidim da pišu da sam se udala, ali nisam. Nema ni para, ako neko hoće sve da mi da džabe, salu, hranu, piće onda može - rekala je Mina, pa za "Grand" otkrila kada priželjkuje da se ceremonija održi.

Mina Kostić
foto: ATA Images

- Možda će se svadba desiti za moj pedeseti rođendan, a možda tada bude i promocija novih pesama. Ne znam šta će Nikola da uradi i kako će da me zaprosi, ali nadam se da neću dugo da čekam, nemam ja vremena za to.

- Na mojoj svadbi pesma za prvi ples biće "Žena kao ti". Moj dečko voli da me sluša dok pevam, a ja ne mogu da budem mirna. Samo galamim po kući, takva sam i kada nisam kući onda mi kaže da mu je neobično jer je tišina - otkrila je Mina kroz smeh.

kurir.rs/grand

Bonus video:

00:43

SVI SMO PLAKALI UZ DŽEJEVE PESME! Mina Kostić o atmosferi sa svadbe Marije Ramadanovske: Očekivala sam više kolega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track