SENIDA I LEPA BRENA NAKON ZAJEDNIČKE SARADNJE POSTALE NERAZDVOJNE! Pevačice otišle na odmor, slika sa jahte ODUZIMA DAH!
Foto: Predrag Vučković za Red Bull

RAZGLEDNICA

SENIDA I LEPA BRENA NAKON ZAJEDNIČKE SARADNJE POSTALE NERAZDVOJNE! Pevačice otišle na odmor, slika sa jahte ODUZIMA DAH!

Stars -

Senida Hajdarpašić i Lepa Brena nedavno su iznenadile publiku i napravile pravi spektakl zajedničkim nastupom kakav se ni u Srbiji ni u regionu do sada nije dogodio.

Lepa Brena, Senidah
foto: Predrag Vučković za Red Bull

U istoriju domaće muzike ušlo je zajedničko izvođenje pesme „Jugoslovenka“, ali i momenat kada je Lepa Brena na svojoj bini pevala „Mišiće“, a Senida na svojoj „Ti si moj greh“. Koncert je zatvoren pesmom „Hajde da se volimo“, a ni danas se nisu svi slegli utisci o događaju koji je prevazišao sva očekivanja i u naš region doveo novi koncept zabave.

Nakon uspešnog poslovnog poteza koji je ispisao istoriju, rešile su da se ne razdvajaju i zajedno odu na odmor i uživaju nakon svih obaveza.

Senida Hajdarpašić, Lepa Brena
foto: Printskrin/Instagram

Pevačice su objavile fotografiju sa jahte koja izgleda gotovo kao razglednica, gde sa šeširima u istoj pozi uživaju u belom vinu i sunčanom danu.

Kurir.rs

Bonus video:

08:17

Lepa Brena i Senidah pomerile granice i priredile veče za pamćenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track