"TAJ DEO ŽIVOTA JE ZA MENE ZAVRŠEN" Milena prvi put nakon finala o planovima za budućnost, a evo šta kaže o pobedi Aleks Nikolić
Foto: Petar Aleksić

prvo javno oglašavanje kačavende

"TAJ DEO ŽIVOTA JE ZA MENE ZAVRŠEN" Milena prvi put nakon finala o planovima za budućnost, a evo šta kaže o pobedi Aleks Nikolić

Rijaliti -

Milena Kačavenda, najpoznatija kuma nakon šeste sezone Zadruge, postala je traženija i poznatija od nekih rijaliti učesnika koji su izašli sa imanja. Dok joj je drugarica bila u Šimanovcima često se uključivala sa Instagrama uživo kako bi se obratila fanovima i pomogla oko glasanja.

Ovoga puta se oglasila svim ljudima koji su bili uz nju i pomagali njenoj kumi tokom učešća u Zadruzi, ali i otkrila da je taj deo života za nju završen.

Zadruga, finale, rijaliti, rijaliti Zadruga
foto: Petar Aleksić

- Ja sad kao pevačica zovu me svuda a ja kao treba da odem ali nemam povod. Mnogo volim Bosnu i želim da dođem u Sarajevo, da pobegnem od vrućina krajem juna koje najavljuju. Samo da vam kažem, zovu me i u Hrvatsku... Imam tetku koja živi u Puli, brat mi je igrao za reprezentaciju Hrvatske, neko sam ko je odrastao tamo i skoro ceo život sam letovala tamo, dok sam u Crnoj Gori bila dva puta. Imala sam neki hejterski stav, jer se ceo Beograd preseli u Budvu, a kada idem na odmor volim da budem sama i ne srećem ljude koje srećem svaki dan - govorila je Milena.

Zadruga, Ana Ćurčić
foto: Petar Aleksić

Na pitanje o njenoj kumi Ani Ćurčić i stajlingu koji je izabrala za večeras, Milena je ovoga puta ostala nedorečena, kao i uvek nasmejala je sve svoje pratioce svojom konstatacijom, ali i objasnila da se više neće baviti temama koje se tiču rijalitija.

- Više se ne bavim Zadrugom i tim temama. Taj deo života je za mene konačno završen. Danas se odjavljujem sa te teme. Idem na put i da sam sebi oduška, da se sklonim iz Beograda a nešto kasnije i posvetim sebi. Sređujem svoj poslovni prostor jer sam sve zapostavila kada sam ušla u ovu priču. Svoj deo posla sam šmekerski odradila. Ne smem da vam kažem šta će Ana obući za emisiju, ne smem da mi ne bi uši iščupala. Nisam joj pomagala, ona ima svoj fazon i njoj ne treba sufliranje, odlično ona to gura. Večeras će konačno moći da se sredi onako kako želi - nasmejala se Kačavenda.

Zadruga, Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Petar Aleksić

O pobednici šeste sezone, Aleksandri Nikolić i njenom vereniku Filipu Caru, Milena je otkrila svoj stav.

- Aleks i Car su dogogodišnji rijaliti igrači, ljudi ih poznaju odlično i imaju svoje lojalne glasače godinama. Drugo mesto je odličan plasman i mi smo zadovoljni. Ana je za mene ozbiljan moralni pobednik - rekla je Milena.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track