SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Za njih je danas poseban dan! Trudna Đoganijeva se obratila ćerki: 2 godine su bile izazovne
Foto: Printscreen/Instagram

sreća

SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Za njih je danas poseban dan! Trudna Đoganijeva se obratila ćerki: 2 godine su bile izazovne

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković danas imaju razlog za slavlje. Njihova ćerka Mia puni dve godine, a mama, koja je u drugom stanju, svojoj mezimici je uputila emotivne reči.

Ona je na svoj Instagram profil objavila snimak od dana Mijinog rođenja pa do danas i kako oni, ali i baka Anabela i deka Gagi provode vreme s njom i čestitala joj rođendan.

Marko Miljković, Luna Đogani
foto: Printscreen Instagram

- 15.6.2021. Moj najlepši dan u životu! Dan kada je stigao moj anđeo, moje oko lepo i osmeh najlepši... Tačno sam znala da ćeš biti takva, svoja, tvrdoglava, luckasta i posebna! Šta mogu da ti poželim, miki moj, ono što je najvažnije da mi budeš zdrava, što više zdravlja, osmeha, sreće, veselja i neka te bog čuva! Dve godine, moram reći, bile su izazovne, ali posebne, svaki dan rasteš i svaki dan si drugačija... A ova godina će još biti posebnija za tebe jer ćeš postati starija sestra! Voli te tvoja mama i želim ti najsrećniji rođendan! - napisala je Luna, a zatim dodala stihove pesme Petra Graša:

- Ako te pitaju, moja ljubavi, jel mi fali život otprije, reć ću nije ga ni bilo bez tebe

Kurir. rs

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track