RAT BIVŠIH TRAJE, ANA TERA ZVEZDANA NA SUD, ON SPREMAN ZA BORBU! Slavnić poručuje Ćurčićevoj: Istina je jače oružje od klevete!
Foto: Beta/Milan Timotić, Instagram/zvezdan_slavnic, screenshot

RAT BIVŠIH TRAJE, ANA TERA ZVEZDANA NA SUD, ON SPREMAN ZA BORBU! Slavnić poručuje Ćurčićevoj: Istina je jače oružje od klevete!

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić, diskvalifikovani zadrugar, na Instagram profilu već danima provocira svoju bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, sa kojom još uvek ima neraščišćene račune.

Ovog puta mnogi njegovi pratioci su pomislili da je poruka na Instagramu upućena baš Ani.

Ana Ćurčić
foto: Ata Images

Naime, Zvezdan je objavio status koji je sve iznenadio, a reči koje je napisao, mnoge su podsetile na deo života sa Ćurčićevom.

Slavnić nije objasnio kome ih je uputio, ali ne bi čudilo da se ova poruka odnosi na njegovo iskustvo sa Anom, koja ga je optužila za psihofizičko nasilje nad njom.

Zvezdan Slavnić
foto: Printskrin/Instagram

Ona je, kako je rekla, tražila zabranu prilaska, a ići će i na sud. Ovu njegovu objavu mnogi su shvatili i kao poruku da je spreman na borbu s bivšom nevenčanom suprugom.

- Postoji jedno oružje koje je mnogo strašnije od klevete, a to je istina - citirao je Zvezdan, pa dodao:

- Živite svoje živote, vodite ljubav, a ne rat, ne vraćajte se u prošlost, nego hrabrim koracima koračajte napred ka novim uspesima. Život je lep.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track