KOMŠIJE OTKRILE PROBLEME MILJANE KULIĆ! Nastupi joj stopirani, niko neće da sluša njeno pevanje, a evo kako dolazi do novca
Foto: Instagram/ miljana_kulic_official

KOMŠIJE OTKRILE PROBLEME MILJANE KULIĆ! Nastupi joj stopirani, niko neće da sluša njeno pevanje, a evo kako dolazi do novca

Stars -

Miljana Kulić je zabrinuta, jer su joj nastupi stopirani. Posle nekoliko angažmana koje je imala više je niko nije zvao. Iako je mislila da tek ide leto i da će svi da se otimaju da je angažuju, od toga nema ništa.

Miksi je utučena, pokušava da nađe novog menadžera. Nenad Macanović Bebica je non stop uz nju, kao i majka Marija Kulić. Međutim, Miksi je baš u depresiji zbog loših komentara koji kruže o njenom pevanju i ponašanju tokom nastupa kada je dizala suknju i pokazivala međunožje.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Ona sada na sve načine pokušava da zaradi, da prihvata da reklamira i cvećare i razne apartmane kako bi imala iole neki dinar. Dosta novca je uložila u novu garderobu, jer je dosta smršala i morala je sve kompletno novo da kupi, pa se i tu zadužila. Dužna je na sve strane, zato je i apelovala na glasače da glasaju za Ivana Marinkovića, kako bi on bar Željku dao deo novca od nagrade, pa da barem za dete ne mora da brine - objasnio je jedan od Miljaninih komšija iz Niša.

kurir.rs/informer

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track