"POSTAVILA SAM TRENDOVE" Zejna Murkić za Kurir TV APSOLUTNO PRIRODNA: To sam što sam, OVAKO sam postavila SVE STVARI u životu!
Zejna Murkić, Foto: Kurir tv

"Pusti brigu"

"POSTAVILA SAM TRENDOVE" Zejna Murkić za Kurir TV APSOLUTNO PRIRODNA: To sam što sam, OVAKO sam postavila SVE STVARI u životu!

Stars -

U današnjoj emisiji "Pusti brigu" sa voditeljkom Ljiljanom Stanišić razgovarali su i "opustili" se u veselom nedeljnom popodnevu: Zejna Murkić - pevačica, Zvonko Marković - kreator, Saša Lazarević Kudra - pevač.

Ljiljana Stanišić
foto: Kurir tv

Nakon što su se udobno smestili i zaključili da je "imati stav" večno i najprivlačnije, i da su upravo, jedino duhovne vrednosti na ovom svetu, večne;

Ljiljana Stanišić
foto: Kurir tv

Kudra je uzeo mikrofon i zapevao nostalgičnu "Ostala si uvijek ista" Miše Kovača...

Ljiljana Stanišić
foto: Kurir tv

Nastaili su razgovor.

Zejna je istakla da je apsolutno prirodna i da su svi ljudi - ljudi.

- Ja sam to što jesam svaki dan. Nego, eto, ti si rođen sa svojom misijiom. Mi imamo taj glas da pokušamo da prenesemo emociju i učinimo svet emotivnijim i lepšim - rekla je Murkić.

Ljiljana Stanišić
foto: Kurir tv

Na pitanje voditeljke i urednice Stanišić šta je njen najveći izazov na estradi, Zejna odgovara:

- Ne volim predstavljanje muzike kod nas i ono što je potrebno da se uradi da se tvoja muzika čuje. Vlada vreme u kojem sve što kažemo da nije dobro, sada je u prvom planu,. A ja sam postavila trendove u kojima je dobro da pokažeš da si čovek i da si povređen i da ti je nešto teško. Postavila sam stvari tako da, uopšte nisam stavila sebe na prvo mesto, nego vrednosti koje su izgubljene, i kako ti vidiš svet - rekla je Zejna.

Nakon toga i ona je upriličila atmosferu pesmom Gordane Stoicević - Zagrli me i oprosti mi.

04:38

POSTAVILA SAM TRENDOVE Zejna Murkić za Kurir TV APSOLUTNO PRIRODNA: To sam što sam, OVAKO sam postavila SVE STVARI u životu!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja