MAJA ISPALILA BILALA DA BI BILA SA ZVEZDANOM! Brajlović u Bosni, Anđela u Crnoj Gori: Sprema se AFTER, isplivali detalji RASKIDA
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

haos

MAJA ISPALILA BILALA DA BI BILA SA ZVEZDANOM! Brajlović u Bosni, Anđela u Crnoj Gori: Sprema se AFTER, isplivali detalji RASKIDA

Stars -

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić stavili su tačku na svoju ljubav, a u istom danu je odjeknula vest da su raskinuli Maja Marinković i Bilal Brajlović.

Starleta je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz kreveta sa nepoznatim muškarcem, pokazala je tetovažu koju on ima preko leđa, a uz to je napisala ''Izvini Biki''.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Na društvenim mrežama se sada povela priča da je ovo Maja namenski uradila da bi odvela Zvezdana Slavnića na čuveni after parti o čemu su se dogovarali još tokom trajanja Zadruge 6.

- Anđela u Crnu Goru, ovaj (Bilal) u Bosnu, sprema se after - glasila je poruka koja se pojavila na jednoj Instagram stranici.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Shutterstock, ilustracija

Podsetimo, Anđela je otputovala u Crnu Goru kod roditelja, a Zvezdana Slavnića je ostavila u Beogradu.

Inače, Marinkovićeva je u Zadruzi otkrila da je zaljubljen u Slavnića, te da će učiniti sve da ga ponovo osvoji i razdvoji od Anđele.

- Potražiću Zvekija odmah posle rijalitija! Obožavam ga, mnogo mi nedostaje. Prema meni je bio divan, nikad mi nije rekao ružnu reč. Želim da budem s njim. Zaljubila sam se! - rekla je Maja tada cimerima, pa otkrila da je sigurna u to da će Zvezdan ostati Đuričićevu zbog nje.

Kurir.rs/ Republika

Bonus video:

00:28

Ana Bekuta u Subotici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track