ŠOK PROMENA MARIJE TARLAĆ! Odrekla se zaštitnog znaka! Udala se za ČUVENOG KOŠARKAŠA, nestala iz javnosti, a sada ovako IZGLEDA!
Foto: Printskrin/Instagram

ŠOK PROMENA MARIJE TARLAĆ! Odrekla se zaštitnog znaka! Udala se za ČUVENOG KOŠARKAŠA, nestala iz javnosti, a sada ovako IZGLEDA!

Stars -

Izgled Marije Tarlać ne prestaje da se komentariše. Nekadašnja manekenka, voditeljka i jedna od najuspešnijih srpskih dizajnerki, godinama neguje prepoznatljiv izgled.

Vitka linija, duga svetla kosa i bleda put, sa minimumom šminke savršeno opisuju izgled Marije Tarlać.

Marija Tarlać
foto: Printscreen/Instagram

Posebno je njena duga kosa njen zaštitni znak. Međutim, sada je dizajnerka odlučila da u svom izgledu napravi određene promene, a svoju transformaciju predstavila je na društvenoj mreži Instagram.

Marija Tarlać odlučila je da svoju dugu kosu ošiša i to na kratko. Naime, ona se odlučila za paž koji seže do ivica lica. Ovo osveženje u njenom izgledu ispraćeno je brojnim komplimentima.

Marija Tarlac
foto: Printskrin/Instagram

U srebrnoj haljini koja savršeno ističe siluetu i sa novom frizurom, Marija je blistala na događaju koji je priredila povodom svoje kolekcije.

povratak sa Evrobasketa, Dragan Tarlać
foto: Damir Dervišagić

Inače, ona se povukla iz javnosti nakon udaje za košarkaša Dragana Tarlaća. Posvetila se porodičnom životu i modnom biznisu.

Marija Tarlać
foto: printScreen Jutjub

Pre dve nedelje pokušala je da bude neprimetna na premijeri predstave "Između dva meseca" u Teatru na Brdu, gde je prvi put došla sa novom frizurom u pratnji svog muža.

Kurir.rs/ Story

Bonus video:

01:28:36

SCENIRANJE 23.04.2023. MIRKA VASILJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track