PEVAČI SU OSETILI DRUGU STRANU ZAKONA! On pljačako kuće, njemu je 4 meseca ZATVOR bio DOM, a evo koga je pijanstvo skupo koštalo
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Nenad Kostić

PEVAČI SU OSETILI DRUGU STRANU ZAKONA! On pljačako kuće, njemu je 4 meseca ZATVOR bio DOM, a evo koga je pijanstvo skupo koštalo

Stars -

Moge javne ličnosti domaće scene u jednom periodu svog života bile su sa druge strane zakona i zbog toga su neki od njih završili u zatvoru.

Aca Lukas je bio uhapšen tokom "Sablje" i osuđen na četiri meseca zatvora zbog neovlašćenog posedovanja pištolja.

Aca Lukas
foto: Nenad Kostić

Bora Đorđević tokom svojih mladalačkih dana pljačkao je bogate kuće i tim novcem sa prijateljem kupovao instrumente. Kada su ih uhvatili prebačeni su u istražni zatvor, gde je Bora proveo sedam dana.

Bora Čorba, Bora Đorđević
foto: Damir Dervišagić

Sinan Sakić proveo je tri dana u švajcarskom zatvoru, bez prava na advokata i telefonski poziv, i to zato što nije imao radnu dozvolu. Pored Sinana u istoj situacija našle su se i pevačice Jana Todorović, Tea Tairović.

Sinan Sakić
foto: Dragana Udovičić

Sredinom osamdesetih, u jeku najveće slave, uhapšen je Zdravko Čolić na aerodromu u Ohridu kad mu je u džepu nađena poprilična svota deviza.

Zdravko Čolić
foto: ATA Images

Zbog vožnje u alkoholisanom stanju iza rešetaka našli su se Džej Ramadanovski, koji je pola detinjstva proveo u popravnom domu, Ana Nikolić i Danijela Vranić.

Danijela Vranić
foto: Printscreen

Reper Stefan Đurić Rasta uhapšen je pre tri godine zbog posedovanja narkotika.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:28

Ana Bekuta u Subotici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja