SMRT SRPSKE MANEKENKE ŠOKIRAO REGION: Tijana (30) otišla kod ZUBARA, dobila sepsu, 4 dana kasnije umrla u teškim mukama
Foto: Pritnscreen

pamtimo je iz reklama

SMRT SRPSKE MANEKENKE ŠOKIRAO REGION: Tijana (30) otišla kod ZUBARA, dobila sepsu, 4 dana kasnije umrla u teškim mukama

Stars -

Manekenku Tijanu Milošević mnogi pamte po brojnim reklamama koje je snimila, a bila je i zaštitno lice velikog broja časopisa kao i "Plazme", a njen život završio se tragično.

Naime, ona je preminula je 2011. u 30. godini života od sepse, nakon što se četiri dana borila za život.

“Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji: ‘Tvojih pet minuta, nečiji ceo život’ “, rekla je tada Mina, vlasnica modne agencije u kojoj je Tijana bila.

Tijana Milošević
foto: Pritnscreen

Manekenka je otišla kod zubara, posle čega je dobila sepsu, a četiri dana posle toga je prestalo da kuca njeno srce.

"Tijanu je boleo zub. Otišla je kod svog stomatologa, koji joj je rekao da ne sme da se usudi na intervenciju jer je bolovala od sistemskog lupusa i imala je ranice po ustima. Moja ćerka je potom otišla na Stomatološki fakultet, gde su joj popravili zub, a onda je sve krenulo naopako", ispričala je tada Tijanina majka Gordana brišući suze za Svet. Nakon popravke zuba, Tijana je dobila temperaturu, a potom je izgubila bitku.

Za lepom manekenkom ostao je sin koji je imao samo godinu dana, neutešni suprug i roditelji.

Kako su mediji tada pisali, Tijana je bolovala od sistemskog lupusa i lako je moglo da dođe do infekcija zbog rana u ustima.

- Inspekcija je utvrdila da nijedan lekar nije odgovoran za njenu smrt. Ona je, nakon što je dobila visoku temperaturu, suviše kasno zatražila medicinsku pomoć i, nažalost, spasa joj nije bilo - rečeno nam je iz Ministarstva zdravlja.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track