"MENJAO JE DEVOJKU SA ŠOFEROM!" Zahar otkrio da ga je Toma Zdravković GAĐAO ČAŠOM i to zbog intimnog odnosa sa 2 devojke!
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen/YouTube

nije bio baš veliki ljubavnik

"MENJAO JE DEVOJKU SA ŠOFEROM!" Zahar otkrio da ga je Toma Zdravković GAĐAO ČAŠOM i to zbog intimnog odnosa sa 2 devojke!

Stars -

Kompozitor Milutin Popović Zahar, zaslužan za neke od najvećih hitova na estradi, bio je blizak prijatelj sa legendarnim Tomom Zdravkovićem.

Sada je, gostujući u emisiji "Ispovest" otkrio detalje druženja sa njim, ali i ispričao anegdotu za koju mu je Toma "pripretio" da nikada ne ispriča.

Milutin Popović Zahar
foto: Kurir Televizija

Na početku priče o legendarnom boemu rekao je da je film Dragana Bjelogrlića s Milanom Marićem "falsifikat" u smislu pevačevih osobina i nekih delova biografije. Otkrio je da Toma nije umeo sa ženama, a onda ispričao i "zabranjenu priču" kako bi to dokazao:

- Jednom mi je pričao: "Zahare, da ti kažem, ti si nezgodan tip, ako ovo budeš pričao izgubićeš druga. Imao sam šofera, ružnog glavonju, dva metra visokog, ja pokupim devojčicu koja sluša moje pesme i aplaudira mi, i ona povede jednu drugaricu da pravi društvo mom šoferu. Ja krenem sa ovom mojom u krevet, a ona ništa, ne pušta glasa, a ova se drekenja kod šofera, ja kažem ne valja ova moja, da promenimo cure, sad se ona moja drekenja kod šofera, a ova ćuti - ispričao je Zahar i nastavio:

Toma Zdravković
foto: Printscreen/Nekapesmakaže, Facebook/Tomina priča

- I onda me pita kakvu poruku izvlačim od toga, a ja mu kažem da ne mogu da izvučem nijednu poruku osim toga da je najbolje da samo peva. Onda on mene gađa vinskom čašom. Bio je zanimljiv čovek i duhovit, ali nesrećno je završio - rekao je Zahar.

Kurir/ Mondo

Bonus video:

01:20

PRISUSTVOVAO SAM ORGIJAMA! NAGE ŽENE SU SE LJUBILE DOK SAM SVIRAO! Zahar o iskustvu iz Brisela: Kockari su mi bacali pare u nedra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track