SPREMA SE SVADBA: Matora i Anita biraju VENČANICU nakon veridbe došlo je vreme i za ovo! Jovana ne sme da gleda: Ja sam MLADOŽENJA
Foto: Petar Aleksić

SPREMA SE SVADBA: Matora i Anita biraju VENČANICU nakon veridbe došlo je vreme i za ovo! Jovana ne sme da gleda: Ja sam MLADOŽENJA

Stars -

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, koje su tokom učešća u rijalitiju imale turbulentnu vezu sa svađama i raskidima, odlučile su da stanu na ludi kamen, a sada su otkrile i kako teku pripreme za venčanje.

Anita je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz prodavnice venčanica i otkrila da se par uveliko priprema za gala veselje koje su najavile.

Matora
foto: Printscreen

U prvom planu je "sirena" venčanica sa puno ukrasnih detalja i označila svoju izabranicu, a Matora je podelila objavu svoje verenice i napisala:

- Ja ne smem da gledam to, ja sam mladoženja.

Zadruga, finale, rijaliti, rijaliti Zadruga
foto: Petar Aleksić

Podsetimo, Tomićeva je tokom gostovanja u jednoj emisiji nedavno otkrila da je verila Stanojlovićevu i otkrila planove venčanja:

- Danas sam bila u Kruševcu kod njene majke. Uskoro će se desiti nešto lepo, za nekih deset dana. Anita je danas rekla ''da''. Biće veselo. Bila sam kod tašte, rešila sam sve. Ne bih puno da otkrivam detalje. Biće spektakularno i prelepo. Danas smo odelile radosne vesti - kazala je Matora tada.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

00:51

BARBIKE OTKRILE ŠOK DETALJE O ZARADAMA NA ROMSKIM VESELJIMA: Pevačice otkrile ko sa estrade PAPRENO zarađuje na svadbama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track