STRAŠNO! DARA BUBAMARA SINU OD 13 GODINA DALA DA VOZI: On juri kvadom, ona snima, cepa se od smeha, još digla PALAC GORE!
Foto: Printscreen

STRAŠNO! DARA BUBAMARA SINU OD 13 GODINA DALA DA VOZI: On juri kvadom, ona snima, cepa se od smeha, još digla PALAC GORE!

Stars -

Pevačica Dara Bubamara, poznata po tome da voli automobile i brzu vožnju, i ne voli baš da se pridržava propisa, sad je izazvala brojne komentare kada je na Instagramu kada je objavila nekoliko snimaka kako je njen sin Kosta (13) vozi na kvadu.

Naime, Dara je sela iza dečaka, dok je on vozio poprilično brzo, dok se ona u pozadini čuje kako viče "Uuu", a zatim se i smeje.

Ona se snimala, a kako se dečak nekoliko puta okrenuo ka njoj, mnogi su prokomentarisali ovaj snimak.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Inače, Dara je sina Kostu dobila sa svojim bivšim suprugom Milanom, sa kojim je i dan danas u veoma prijateljskim odnosima. Oni su povezani pre svega zbog sina, na kojeg su oboje preponosni, a potom i kao drugovi.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

- Kosta je moj najveći uspeh u životu. Već dve godine ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš. Jako sam dobro organizovana što se tiče sina. Bili smo u Turskoj na moru, pa je sa tatom išao u Crnu Goru, a sreli smo se u Banjaluci, odakle je išao u Bosansko Grahovo da vozi kvadove. Tamo su mu živeli baka i deka po ocu. Moj Milan ima veliku familiju, tako da je Kosta sada sa njima, uživa - pričala je ona jednom prilikom.

00:29

Dara Bubamara maloletnom sinu dala da vozi

kurir.rs

Bonus video:

03:03

SRAMOTA ME JE ŠTO ĆU OVO REĆI! Dara Bubamara progovorila o odnosu sa Rastom i o novom dečku: KLIKNULI SMO ODMAH, ODLEPILA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track