ISPLIVAO PRAVI RAZLOG RASKIDA TEODORE I NINA ČELEBIĆA! Košarkaš dobio eksplicitni video kao dokaz prevare i ostavio pevačicu?!
Foto: Printscreen/Instagram

ISPLIVAO PRAVI RAZLOG RASKIDA TEODORE I NINA ČELEBIĆA! Košarkaš dobio eksplicitni video kao dokaz prevare i ostavio pevačicu?!

Stars -

U javnosti je pre izvesnog vremena isplivao audio snimak na kojem se, kako komentarišu korisnici društvenih mreža, čuje pevačica Teodora Džehverović kako ispušta uzdahe tokom intimnog odnosa sa košarkašem Partizana, Matijasom Lesorom. Taj snimak obišao je internet, a komentariše se i dan-danas.

derbi, košarkaški derbi, Teodora Džehverović
foto: Stefan Stojanović MONDO

Različite su teorije, a pevačica još uvek nije demantovala, niti potvrdila da je u snimku baš njen glas. No, kako je neposredno pre toga došlo do iznenadnog raskida Teodore i košarkaša, Nina Čelebića, mnogi su baš te dve stvari povezali.

Nino Čelebić, Teodora Džehverović
foto: Instagram PS

Naime, na TikToku se pojavila parodija na temu Teodorinog "uzdisanja", ispod kog je informacija da je Nino, navodno, dobio snimak mnogo pre nego je isti isplivao u javnost, te da je odmah stavio tačku na vezu sa Džehverovićevom.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Tik Tok

Video gde se čuje njen glas nije sa Lesorom, već sa gazdom kluba u Budvi i tad je prevarila Čelebića, a saznao je tako što je do njega došao taj video - glasio je komentar ispod videa na TikToku.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

02:44

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA zašto nije prošla u Zvezdama granda: BILO JE MNOGO SUZA! Samo JEDNA osoba u žiriju je verovala u nju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track